Forum » Programska oprema » [Word] speiling file
[Word] speiling file
pr2501 ::
Imam angleški Word.
In ko hočem preveriti črkovanje za slovensko besedilo mi napiše: speling file mising.
Kako rešim ta problem?
Hvala
In ko hočem preveriti črkovanje za slovensko besedilo mi napiše: speling file mising.
Kako rešim ta problem?
Hvala
konec
karafeka ::
Imaš več možnosti:
1. moraš dobiti slovenski slovar oz. črkovalnik (dvomim, da se dobi posebej, vem pa ne; šlo bi verjetno tudi da si ga presnameš pri kakmu kolegu)
2. kupiš nov paket Microsoft Office
3. Zančneš uporabljati OpenOffice (kjer dobiš podobne oz. enake programe kot v Microsoftovi pisarni, vendar ZASTONJ, tudi črkovalnike za vse mogoče jezike).
1. moraš dobiti slovenski slovar oz. črkovalnik (dvomim, da se dobi posebej, vem pa ne; šlo bi verjetno tudi da si ga presnameš pri kakmu kolegu)
2. kupiš nov paket Microsoft Office
3. Zančneš uporabljati OpenOffice (kjer dobiš podobne oz. enake programe kot v Microsoftovi pisarni, vendar ZASTONJ, tudi črkovalnike za vse mogoče jezike).
pr2501 ::
Čakam na slovenski word.
tacas pa bolj iz radovednosti, glih ko sem si pobral dol Open ofice:
kako lahko potem Open office spremenim v Word file. In kako naučim Open office Slovenščine.
Hvala
tacas pa bolj iz radovednosti, glih ko sem si pobral dol Open ofice:
kako lahko potem Open office spremenim v Word file. In kako naučim Open office Slovenščine.
Hvala
konec
karafeka ::
1. v doc obliko (word file) lahko shraneš s Shrani kot (oz. save as) in tam izbereš doc.
2. Kako ga naučiti slovenščine.... A to misliš, da imaš slovenske menije? Potem si moraš presneti dol slovensko verzijo. Če pa želiš črkovalnik, pa ga moraš prav tako posebej prenesti (greš v Datoteka – Čarovniki – Namestitev slovarjev).
2. Kako ga naučiti slovenščine.... A to misliš, da imaš slovenske menije? Potem si moraš presneti dol slovensko verzijo. Če pa želiš črkovalnik, pa ga moraš prav tako posebej prenesti (greš v Datoteka – Čarovniki – Namestitev slovarjev).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V OpenOffice.org vključen slovenski tezaverOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 7471 (6760) | bluefish |
» | Kako hudica spremeniti jezik crkovanja v Open OfficuOddelek: Programska oprema | 2236 (2065) | Macketina |
» | Izšel OpenOffice.org 2.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11751 (9383) | Jst |
» | Word in slovnicaOddelek: Programska oprema | 2073 (2008) | dunda |
» | Software ob nakupu računalnika??? Kaj kupiti?Oddelek: Programska oprema | 1155 (1033) | Highlag |