Forum » Operacijski sistemi » Bližnjice do datotek v subfolderjih
Bližnjice do datotek v subfolderjih
neptun ::
Zdravo, rad bi napravil vse bližnjice do datotek v mapah in podmapah naenkrat. Recimo, imam mapo glasba in v tej mapi imam podmape z izvajalci in v nekaterih od teh se podmape. Zdaj pa bi rad napravil novo mapo v kateri bi bile bliznjice do vseh datotek v mapi glasba brez podmap in po moznosti brez napisa: "bljiznica do..". Obstaja kak program za to? Ne da se mi namrec vleci posameznih datotek.
LP
Bojan
LP
Bojan
Aja, zato, do ko bi si rad napravil playlisto ne rabim odpirat milijon map in podmap ampak imam vse v eni in potem vlecem datoteka samo tja.
Pa saj nisem vprasal zakaj ze bi bilo to potrebno ampak ce se to da napravit.
Pa saj nisem vprasal zakaj ze bi bilo to potrebno ampak ce se to da napravit.
bastadu ::
Ne vem kater program uporabljaš, ampak Winamp ima možnost da samo pokažeš na 'master' mapo, potem pa sam najde vse komade v tej mapi in podmapah in ti sestavi playlisto...
Ja, imam winamp ampak potem mi napravi playlisto iz 1000 komadov. Jaz pa bi imel eno samo mapo z 1000 komadi na eni strani potem pa bi listal in vlekel enega po enega. Zdaj pa moram odpirat eno po eno mapo in potem spet zapirat in iti v visji nivo itd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urejevalnik slik kateri ti sortira po mapahOddelek: Pomoč in nasveti | 1950 (1526) | b3D_950 |
» | Java skeniranje map in podmapOddelek: Programiranje | 1145 (1034) | nightrage |
» | bat fajlOddelek: Programiranje | 1318 (990) | Monster |
» | WINDOWS 7 (težave s varnostjo)Oddelek: Pomoč in nasveti | 859 (775) | dree |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5197 (4804) | SLO_Matej |