Forum » Zvok in slika » Slušalke (5.1 ali navadni stereo ali...)
Slušalke (5.1 ali navadni stereo ali...)

Kolibri ::
Se iskreno opravičujem, če sem spregledal - verjetno je takšna tema že bila.
Zdaj pa k mojemu vprašanju. Odločam se za nakup slušalk, ki bi jih lahko uporabljal tako na računalniku kot na prenosnem CD-predvajalniku. Cena naj bi bila nekje maksimalno 15 bivših tisočakov (recimo da okoli 60 €). Kaj bi bilo najboljše izbrati? Nimam niti najmanjše ideje, ker se na to področje precej slabo spoznam, pa dajem vprašanje v obdelavo.
Vsem hvala za čas in odgovore!
Zdaj pa k mojemu vprašanju. Odločam se za nakup slušalk, ki bi jih lahko uporabljal tako na računalniku kot na prenosnem CD-predvajalniku. Cena naj bi bila nekje maksimalno 15 bivših tisočakov (recimo da okoli 60 €). Kaj bi bilo najboljše izbrati? Nimam niti najmanjše ideje, ker se na to področje precej slabo spoznam, pa dajem vprašanje v obdelavo.
Vsem hvala za čas in odgovore!
- zaklenil: podtalje ()

podtalje ::
O slušalkah obstaja že dovolj tem. Povezave najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se sevanje mobilnega telefona širi po žičnih slušalkah?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6441 (5420) | TheBlueOne |
» | Slušalke z mikrofonom ali slušalke+mikrofonOddelek: Kaj kupiti | 2510 (2313) | neres |
» | Slušalke ali mikrofonOddelek: Kaj kupiti | 932 (789) | IcyFox |
» | Zvočna kartica ali slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 1556 (1074) | Toxic |
» | Priključeni niso nobeni zvočniki ali slušalke..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1467) | amigo_no1 |