Forum » Programska oprema » Adobe dokumenti (pdf) - kako do zaklenjenih strani
Adobe dokumenti (pdf) - kako do zaklenjenih strani
Dr.S ::
Z neta sem si potegnil nekaj časopisov o zdravju, ki so v pdf obliki.
Ker so slikce v teh časopisih res hude, sem jih s svojim Adobom PRO 8 želel pobrati za svojo knjigico.
A pri vseh časopisih ne gre. Nekateri zahtevajo password.
Pozna kdo metodo, da se tak zaklenjen časopis odpre oz. da se lahko slikice poberejo ven.
Prva varianta je gotovo password vendar tega nimam. Torej pomoč?
Ker so slikce v teh časopisih res hude, sem jih s svojim Adobom PRO 8 želel pobrati za svojo knjigico.
A pri vseh časopisih ne gre. Nekateri zahtevajo password.
Pozna kdo metodo, da se tak zaklenjen časopis odpre oz. da se lahko slikice poberejo ven.
Prva varianta je gotovo password vendar tega nimam. Torej pomoč?
Dr.S ::
Pa bo kvaliteta ista?
Kako je pa s slikami, ki so v ozadju (oz. so samo delno prekrite) da dobim kompetno?
Kako je pa s slikami, ki so v ozadju (oz. so samo delno prekrite) da dobim kompetno?
bosmla ::
Ce predvidevamo, da lahko (zakonsko) odstranis zascito uporabis najbolsega prijatla vendar moras vedeti ce potem lahko legalno uporabis te slikce...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podatkovne baze podatkovOddelek: Znanost in tehnologija | 1974 (1448) | jb_j |
» | Anonymous Slovenija domnevno vdrl v FBI - najbrž neOddelek: Novice / Varnost | 11148 (7315) | Iatromantis |
» | Analiza Sonyjevih geselOddelek: Novice / Varnost | 6860 (5252) | MrStein |
» | Poganjanje Windows brez administratorskih pravic varneje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16382 (14246) | noraguta |
» | Novi rekorder med digitalnimi fotoaparatiOddelek: Novice / Diski | 3161 (3161) | Zzzzzzz |