» »

Oprašanja in težave z PS2

Oprašanja in težave z PS2

Orbit89 ::

!!!Ker sem že včkrat oprašal in nikoli mi ni nobeden odgovoril, sem za to odpru to temo.!!!

Sem nov lastnik PS2 slim z čipom H20 in imam nekaj oprašanj:
-Pri igrah za PS1, mi ne zazana da imam memori, kaj potrebujem da bom lahko sejval ?!!!
-Kaj potrebujem, da lahko priključiti 5.1 zvočnike na PS2?
-Poznate kako dobro igro za PS1 ali kakšno za PS2, ki je išla v letu 2002?(Nekaj jih že mam Silent Hill, Resident Evil 1-4, Ico, Final Fantasy X)
-Kje lahko shranim nastavitve, da mi delajo igre za PS1 hitreje in lebše, tako da mi ni trebaba nastavljat ob vsakem zagonu konzole.

To je za enkrat vse dokler ne poskušam ga spremenit v DivX player/Linux/Strežnik.

LP

dolenc ::

- to ne vem
- potrebuješ zvočnike, ki imajo optični vhod
- zakaj pa glih v 2002, meni najboljši špili so God of war, Tourist trophy, Tekken 5, Soul calibur 3, Fifa
- če misliš tiste nastavitve, ko nastaviš v menijih ps2, disk speed, pa texture, tisto ko enkrat shraniš ostane, razen če konzolo izklopiš iz štroma, ampak tiste nastavitve se nč ne poznajo :)

Ko se boš le odločil da boš rihtal ps2, pa poglej malo TUKAJ, kjer imaš vse potrebno za DivX player/Linux/Strežnik.

Pa še, da nekaj za to temo dodam, najbolj pogost problem z ps2 imenovan "Disc read error". Lep članek kako se ga znebiti TUKAJ. Še moj nasvet, ko piše da se laser dviguje, ne gledat samo leče, ker se dviguje celoten del:D, pa laser ne sme biti preblizu ker potem začne nek del drsat po ploščku.

jamiroq ::

za ps1 igre potrebuješ tudi ps1 memory card, kolikor vem.

Orbit89 ::

Hvala obem za odgovore.

-Pozna kdo koga ki to prodaja v LJ ali KP? Cena naj ne bo višja od 5€!
-Bom pogledal če imajo moji Genius-i.
-Sprašujem po tako starih igrah, ker nikjer ne piše o teh ker so pač za folk zastarele(razen za lastnike PSP).
-Prav te nastavitve mi ne shrani, če pral konzolo le resetiram z gumbom!
Drugače v enih igrah se poznajo(Silent Hill), v enih pač ne(Resident Evil 1-3).

LP

Gr0unD Zer0 ::

nastavitev od playstation drivera(se pravi za emulacijo enke) se ne da shranit.

pa v naslov dodaj še "ter slovnico"

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PS2 kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Konzole
20951483 (18000) kiFni
»

Katere PSX, PS2 Igre priporočate?

Oddelek: Igre
9619 (465) Sandi1987
»

Sony PS1/PS2 Igre

101958 (1894) Sandi1987
»

Xbox ni čisto pravi globalni uspeh? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
518474 (6947) Stepni Volk
»

Xbox ali Ps2

242068 (1703) propeler

Več podobnih tem