» »

Biohazard 4 aka. Resident Evil 4 PC

Biohazard 4 aka. Resident Evil 4 PC

jeryslo ::

Odkar je Capcom napovedal pred približno 1 letom, da bo prišla RE4 na PC, sem komaj čakal, da jo bom lahko igral. Namreč taista verzija je na GC in PS2 dosegala najvišje ocene. No in danes sem jo sprobal (btw. EA Taiwan jo je izdal pred enim tednom>:D ). Igra je popolno razočaranje in eden izmed najslabših portov iz konzol na PC, če ne celo najslabši. Grafika ima malo boljše texture, manjka pa toliko stvari, ki so naredile igro na konzolih privlačno za igrat, npr. ni dinamic shadows, post-proccesing effect, skoraj ni razlike med noč in dan, svetloba je vseskozi ista, zatorej nimam pojma zakaj je v igri flashlight:P, potem cut-scenes uporabljajo nizko kvalitetne iz PS2 namesto iz GC. Tudi nobenih senc nisem opazil, spreminjaš lahko samo resolucijo, nobenih grafičnih nastavitev. Igra zaradi tega izgubi veliko pri igralnosti, najboljše pa šele pride in to je, da igra nima podpore za miško. Tako je prav ste slišali, sicer že obstaja mod, s katerim dela igra tudi z miško(mimogrede ta mod je napisal nekdo v parih dneh!), ni mi pa jasno zakaj za vraga niso razvijalci tega sami dodali;( . Torej še ena potencialno dobra igra za PC uničena zaradi neresnosti razvijalcev.

Če se mi bo dalo, bom mogoče kasneje še prilimal en screenshot primerjave grafike iz PS2, GC in PC.:\

Orbit89 ::

Zaradi takih predelal sem si kupil PS2 in včeraj tudi RE4 za PS2.
Res vredna igra tistih 25€ in niti jo nisem začel pravilno igrat, ker zdaj le eksperimentiram (stalno od začetka igram).

Drugače me zanima kaj je točno ta "cut-scenes".

LP

PS: Mi zna gdo odgovorit za kaj mi ne zazna memori v PS1 igrah na PS2 ?!

jeryslo ::

Riptor, cut-scenes so uni kratki filmči vmes. Drugače sem pa prejle nekaj zanimivega probal. Namreč dal sem na TV in resolucijo na 1024*768 in zgleda zelo dobro. Barve so malo bolj temne, tako da ni vse osvetljeno.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sony predstavil igralni plošček ter strojno in programsko opremo PlayStation 4

Oddelek: Novice / Konzole
4111694 (9104) Jst
»

Resident Evil 5 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
775327 (3473) kmetek
»

Valve ne mara PS3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
7011162 (9172) BigWhale

PC proti konzole

Oddelek: Igre
462010 (1460) Mavrik
»

Playstation 2?

Oddelek: Konzole
453735 (3197) Johansen

Več podobnih tem