» »

GLS dostava

GLS dostava

cod2player ::

zanima me kdai dostavljajo! cez teden to vem....ali imajo cez vikend fraj ali tudi razvazajo izdelke?

strumf666 ::

imajo tudi sobotno dostavo.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

wifi4all ::

GLS je ful beden, ker ima pocasno dostavo... iz Nizozemske traja tudi 5 (!!!) delovnih dni
Under Water Hockey
http://www.phljubljana.si/

opeter ::

In 5 dni ti je prepočasno? Jaz sem z Madžarske čakal 3 (!) mesece na eno prekleto pismo. Pazi! Pismo... Ne paket.
Po mojem je GLS dokaj v redu firma. Do zdaj sem vse dobil, brez problemov.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

El Barto ::

No ja GLS je meni dostavil gume naročene pri Gume-direkt iz Nemčije in je trajalo 4 dni. Največ časa so se zamudli pri nas v Sloveniji.

Nimam jim kaj rečt, ker so mi dostavli tudi pošilke iz Slovenije in ni blo zamud.

Aja pa imajo nedelje in jih upoštevajo, sobote se pa doplačajo.
"You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa - until you've
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: El Barto ()

mirkuma ::

Jp hitrost GSL potrjujem...narocil smucarske cevlje iz Nemcije, cas potovanja 3 dni, stanje paketa lahko sledis preko interneta: Tukajle
Lahko jih tudi poklices in spremenis cas in datum dostave, brez problema.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

wifi4all ::

za stevilke paketov poslanih iz Nizozemske nisem nikoli mogel pogledati kje se trenutno nahaja paket, pa se na klicnem centru so imeli probleme, ker je koda imela eno cifro prevec... ne me vprasat kako jim rata to narest

po drugi strani pa paketi poslani z DHLom pridejo ko sus... na/iz Japonske v 3 dnevih, po Evropi znotraj 2-3 dni (max)... ce bi videli tisti routing bi videli kako delajo profici

ce po 2 tednih ne bi dobil posiljke bi si mislil, da je izgubljena... ne pa po 3 mesecih...
Under Water Hockey
http://www.phljubljana.si/

Pesimist ::

Kaj se pa zgodi ce te ni doma? Ali nesejo na najblizjo posto ali kaj? Ker mene jutri definitivno nebo do 18:00. Mater sem bil tepec da sem GLS zbral jau! :\

>>><<< ::

Jp hitrost GSL potrjujem...narocil smucarske cevlje iz Nemcije, cas potovanja 3 dni, stanje paketa lahko sledis preko interneta: Tukajle
Lahko jih tudi poklices in spremenis cas in datum dostave, brez problema.


2 posta nad tvojim to piše ...
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: >>><<< ()

Pesimist ::

Sem poklical. Kaj mislis sem dobil? Avtomatsko tajnico nas delovni cas je od 7:30 - 17:00. Ma pickomaterno. Dobenga ne dobim pac.

Drugace pa se lahko zmenis po doloceni uri torej da pripeljejo po 17:00 al grejo z kurami spat? Sem poslal emajl ce druga ne pizda.

Mislim zdi se mi blesavo. Ko pa enkrat dobim res hitro potrdilo in odposlano pa vseeno najdem nacin da se totalno zafukam in ometno zamudim posiljko spet. No sicer nisem jaz kriv da jutri nimam prosto kot planirano. Samo temu se rece bad luck. A vedno sem lahko ziher da bo bad luck. Noja bomo pac do srede cakali.

Kaj drugace pa tipi poklicejo po telefonu ali kaj ce te ni doma?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

>>><<< ::

Če se ne boš uspel zmeniti, boš pač moral po paket v poslovno enoto, ki ti je najbližje. Več o poslovnih enotah imaš na GLS-jevi strani.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.

Pesimist ::

Ah sej jo majo v mariboru. Noja bom pa sel tja te. Ce bo poklical pa bom reko nej peleje na mariborsko enoto kurc.

Šimpanz ::

Primirjat DHL pa GLS je podobno kot če bi primerjal formulo pa bicikl. DHL vozi vse z letali medtem ko GLS vozi robo z tovornjaki. Tudi cena je temu primerna in sicer ene 3x ceneje kot DHL. Mi delamo z GLS že kar nekaj let pa nimamo nekih problemov z njimi. Po slovenji dostavijo v enem dnevu, po EU pa v nekaj dneh, če se kaj polomi med transportom to plačajo brez problema.

mktech ::

Tokrat imam ze sestic opravka z GLS. Prvih 4x nisem imel pripomb - dostava iz Nemcije je trajala priblizno 5 delovnih dni, ce me ni bilo sem poklical, pustil telefonsko mobitela in se s kurirjem zmenil.

Zdaj se mi je ze drugic zgodilo, da mi paketa niso dostavli (niti listka ni bilo v nabiralniku). Paket sem spremljal preko internetne strani, kjer je pisalo, da je v Sloveniji ze nekaj dni. Poklicem k njim in mi povejo, da je naslov napacen oziroma ne obstaja. Ze drugic! Pa vedno sem narocal na isti naslov. Ne razumem, kako lahko stirikrat dostavijo, in potem dvakrat zaporedoma ne dostavijo z razlogom, da naslov ne obstaja. Skladisce pa koncu Celovske - zdaj pa si pojdi po paket.

Skratka, postajam vedno bolj nezadovoljen nad njihovimi storitvami.

IVo ::

Pri pcplusu imamo pogodbo z njimi in sem z našim poslovanjem večinoma zalo zadovoljen. V 99% je dostava naslednji dan (po Sloveniji) tam okoli 11h, lahko se pa na paket napiše določeno uro. Če stranke ni doma jo kontaktirajo na priloženo kotaktno št. in se dogovorita glede prevzema ob drugi uri. Pa tudi s poškodovanih paketov je zelo zelo malo.

OZZY ::

Moje izkušnje z GLS..DOkler gre za pošiljko, ki jo je treba plačat so OK, ko pa dostavljajo kako pošiljko, ki je bla že plačana se pa zna zgodit, da ti kar pusti pošiljko pri sosedih ali pa jo hoče kar na kaselcu. Zadnjič sem dobil paket, ki ga je pustu kar pri sosedu. In če mi sosed paketa ne bi dal bi težil kdaj pride. Pač je dostavljalec poleg tega še ponaredil moj podpis, da je dostavil pošiljko. Poleg tega tud sam nisem dobil nobenega obvestila v kaslc, kje me pošiljka čaka.
In pač nisem mogu biti tih in sem poklical na GLS in povedu celo štorijo. Kaj so poem nardil naprej ne vem ampak upam, da se to ne bo spet kdaj zgodilo.
Go with the flow.

black ice ::

Imam eno zgodbo katera se tiče GLSja.
Pred kratkim je bila name naslovljena pošiljka, dostavljalec jo je pa pustil kar pred vrati oz. za ograjo.
NI bilo nikogar, ki bi prevzel pošiljko, zraven je pa cesta ki ni ravno prometna ampak se je vseeno s ceste videl tisti paket.
Poklical sem dostavljalca, mu razložil zadevo od njega sem pa dobil nekaj v smislu: ja, da se ne bom 2x vozil sem pustil pred vrati...
na vprašanje o možnosti kraje paketa pa mi je odgovoril: saj itak imate psa...
Saj itak lahko meni ta paket dostavi tudi katera druga dostavna služba. ;((

Sreča za dostavljalca, da je bil paket manjše vrednosti. Kaj pa če bi bil vreden par sto evrov?
Kaj imam pravico storiti, če se zadeva ponovi (glede na to da se mi je to prvič zgodilo, naslednjič nimam namena podpirati malomarnosti in lenobe dostavljalcev)?

marnit ::

OZZY: imam podobno izkušnjo. Iz servisa so mi tako poslali grafično kartico, razveselil pa se jo je nekdo drug, saj je dostavljalec dostavljal v Ljubljani namesto v kraju, kjer živim. Kako točno mu je uspelo najti istoimensko ulico v LJ še danes ne vem, so pa na servisu ravnali neverjetno mirno in mi brez prerekanj verjeli na besedo ter mi prinesli novo grafo. Neverjetno.

mktech ::

Paket sem koncno dobil in dostavljalec mi je razlozil: v bloku kjer zivim imamo "dvojna" vhodna vrata, vetrolov, med katerimi so nabiralniki. Ko je prisel, je pozvonil in ker se nihce ni javil, je mislil, da so prva vrata zaklenjena in ne more do nabiralnikov zato ni pustil obvestila.
Potem sem mu razlozil, da so prva vrata vedno odklenjena, zaradi dostopa do nabiralnikov, kljuc pa potrebujes samo za druga.
Upam, da bo naslednjic dostavljal isti clovek, da ne bo spet prislo do zapleta.

rivaC ::

To je samo izgovor. Pošiljka iz Ljubljane na Gorenjsko traja 9 usranih dni ja pa kje si to vidu.
GLS ne hvala.

Snoopyka111 ::

No, da povem še mojo izkušnjo. Pred kratkim sem pričakovala paketno dostavo iz Avstrije, ki je na moj naslov prispela v treh delovnih dneh. Brez pripomb glede na čas dostave. In kaj se zgodi potem, ko jo v roke dobi slovenski dostavljalec? Ker me ni bilo doma, je paket pustil kar pred vhodnimi vrati. Vrednost pošiljke je bila kar nekaj sto evrov, tako da mi ni bilo ravno vseeno, ko sem zagledal paket vsem na očeh pred vhodnimi vrati. K sreči so paket videli sosedi in ga shranili do mojega prihoda domov. Plus tega je očitno dostavljalec tudi ponaredil moj podpis. Kličem na GLS, od njim pa reakcija kot da je to nekaj vsakdanjega. Nikoli več GLS! PFUJ!

kratos ::

Mene pa samo zanima ob kateri uri dostavljajo ? sem gledal poslovalnice in videl da je v Novem mestu odprta samo 2 ure (od 16h-18h), potem lahko pričakujem paket takrat? ker mi je malo čudno saj v trackingu piše "izročeno v dostavo" (okoli 7 ure zjutraj) vendar me do zdaj ni bilo doma tako da nevem če je kurir prišel saj nisem dobil nobenga listka ne klica.

kratos ::

je ravno zdajle soseda prinesla paket tako da zgleda da je že nosil v dopoldanskih urah :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UPS - hitra dostava My Ass (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5631366 (11416) Marina2
»

časi dostave dostavnih servisev ?

Oddelek: Loža
247720 (2783) fikus_
»

DPD rant

Oddelek: Loža
173596 (3392) d4vid
»

Dostavna služba dostavila kr nekomu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10022868 (16360) xxxul
»

Naročanje pri Mimovrste.domenca in pošiljanje z Yellogp 'hitro' pošto !!!

Oddelek: Loža
455691 (3428) dolegar

Več podobnih tem