Forum » Kaj kupiti » UGODNO ali napaka
UGODNO ali napaka
d.k. ::
V HARVEY NORMAN reklami,zelo ugodno canyon prenosni disk 8ogb 2,5 palcni cena:17 evrov,je to mogoce?
kr neki
fictionel ::
Ja, to je napaka... Sm bil tm, da bi ene 3 uzel, pa so mi povedal, da je pomota .
Pazi to: disk stane 116€, zraven na polic je pa en 320GB (mislm da tolk) po cca 130€.
Pol pa vzem cenejšga ;)
Pazi to: disk stane 116€, zraven na polic je pa en 320GB (mislm da tolk) po cca 130€.
Pol pa vzem cenejšga ;)
NiMH ::
mogoče 170 € ne pa zagotovo 17 €
Se popravljam ene 50-70 € bi bil ta disk z 80 Gb...
Se popravljam ene 50-70 € bi bil ta disk z 80 Gb...
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Dr_M ::
100€ pa res.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
bond007 ::
Ja, ampak ta 80GB disk je za prenosnike, ta 320GB pa je navadn disk - večji in rabiš dodatno napajanje.
NiMH ::
Ja no zdaj za kaj je ta disk (če je za prenosnika je res okoli 100 € ja, Drugače pa ne more bit kaj več kot 70 € (vsaj zdi se mi no))
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
fictionel ::
A, se mi je zdel, da ni za brezveze 2.5''
Ampak še vseen se mi zdi cena mal pretirana za tako "majhnost"
Ampak še vseen se mi zdi cena mal pretirana za tako "majhnost"
joker16_7 ::
vse kar je manjše in seveda bolj ''stisnjeno'' je velik dražje kot pa navadna roba za v standard komp.......
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi diski in cene ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10942 (7695) | Dr_M |
» | Seagate prodal milijon hibridnih trdih diskovOddelek: Novice / Diski | 15027 (13653) | Dr_M |
» | koliko je vreden sledeci racunalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6345 (4517) | vinkl25 |
» | Ker trdi disk nej kupm! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10709 (6882) | kmetek |