Forum » Operacijski sistemi » Vista business in TV-out
Vista business in TV-out
andHoc ::
Situacija je sledeča
-win vista business licenčni
-grafična kartica GF 6800
Nikakor mi ne uspe naštimat da bi na tv izhodu prikazoval full screen video oz overley. Uspe mi dobiti drugo namizje to je pa tudi vse. V navodilih od driverjev z nvidie sicer piše kako se to naredi ampak meni te možnosti ne ponudi.
Torej business ne podpira te možnosti ali samo jaz ne znam naštimati ???
V visti mi v pregledovalniku ponudu vedno samo 2 vrsti prehoda, medtem ko mi je na testni ultimate verziji ponudilo več vrst prhodov. Je kaka rešitev za to ??
-win vista business licenčni
-grafična kartica GF 6800
Nikakor mi ne uspe naštimat da bi na tv izhodu prikazoval full screen video oz overley. Uspe mi dobiti drugo namizje to je pa tudi vse. V navodilih od driverjev z nvidie sicer piše kako se to naredi ampak meni te možnosti ne ponudi.
Torej business ne podpira te možnosti ali samo jaz ne znam naštimati ???
V visti mi v pregledovalniku ponudu vedno samo 2 vrsti prehoda, medtem ko mi je na testni ultimate verziji ponudilo več vrst prhodov. Je kaka rešitev za to ??
...vse je relativno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP-jev dobiček pol manjšiOddelek: Novice / Rezultati | 7467 (6240) | -valvoline- |
» | win64 ram problemOddelek: Operacijski sistemi | 840 (620) | pviran3 |
» | asus boot from cdOddelek: Strojna oprema | 1851 (1637) | ender |
» | vista - domače omrežje - nadležno geslo, kako dostopati do share foldrov brez win pasOddelek: Operacijski sistemi | 1935 (1385) | aiko |
» | Program Windows 7 Update od 26. junijaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3690 (2934) | techfreak :) |