Forum » Pomoč in nasveti » Problen z nemastitvijo Windowsa
Problen z nemastitvijo Windowsa
BORIY ::
Pozdravljeni!
Imam en velik problem in nevem več kako ga naj rešim! Imam Prenosni računalnik FUJITSU SIMENS V2060 in nikakor ne moren namestiti Windowsa verjetno je pa problem sata disk in gonilniki zanj saj mi vedno napiše da ni diska! Poskusil sem že vse mogoče z programon nlite dodal gonilnike ki sem jih dobil na proizvajalčevi straniin razne reči sedaj pa ne vam več kaj naj storim saj nikakor ne morem usposobiti računalnika z linuxom pa mi vse skup dela ok nevem ali so mogoče gonilniki problem ali mogoče kaj drugega!
Imam en velik problem in nevem več kako ga naj rešim! Imam Prenosni računalnik FUJITSU SIMENS V2060 in nikakor ne moren namestiti Windowsa verjetno je pa problem sata disk in gonilniki zanj saj mi vedno napiše da ni diska! Poskusil sem že vse mogoče z programon nlite dodal gonilnike ki sem jih dobil na proizvajalčevi straniin razne reči sedaj pa ne vam več kaj naj storim saj nikakor ne morem usposobiti računalnika z linuxom pa mi vse skup dela ok nevem ali so mogoče gonilniki problem ali mogoče kaj drugega!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8207 (2396) | simongrega |
» | slabo predvajanje HD filmovOddelek: Strojna oprema | 4405 (3705) | hojnikb |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10623 (4611) | amigo_no1 |
» | USB Device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3710 (2330) | Shegevara |
» | Odpovedal računalnik, pomočOddelek: Strojna oprema | 1405 (1020) | Galaxy |