Forum » Pomoč in nasveti » Gigabyte Radeon X1950PRO - glasnost, težava
Gigabyte Radeon X1950PRO - glasnost, težava
PALOMINO ::
Pozdravljeni,
kupil sem Gigabyte Radeon X1950 PRO z že tovarniško nameščenim Zalman ventilatorjem, ki naj bi bil po vseh testih sodeč zelo tih.
No, meni se zdi daleč od tega, zadeva je glasna kot sto zlomkov!
Ali ima kdo enako grafično oz. ali obstaja v ATi-jevih gonilnikih kakšna opcija za zmanjšanje obratov ventilatorja oz. obstaja kakšna druga rešitev?
Morda menjava za Geforce 7900GT , Nvidia naj bi imela možnost v gonilnikih nadzirati obrate ventilatorja ali sem se nemara zmotil?
Hvala v naprej vsem za morebitno pomoč.
kupil sem Gigabyte Radeon X1950 PRO z že tovarniško nameščenim Zalman ventilatorjem, ki naj bi bil po vseh testih sodeč zelo tih.
No, meni se zdi daleč od tega, zadeva je glasna kot sto zlomkov!
Ali ima kdo enako grafično oz. ali obstaja v ATi-jevih gonilnikih kakšna opcija za zmanjšanje obratov ventilatorja oz. obstaja kakšna druga rešitev?
Morda menjava za Geforce 7900GT , Nvidia naj bi imela možnost v gonilnikih nadzirati obrate ventilatorja ali sem se nemara zmotil?
Hvala v naprej vsem za morebitno pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafična kartica 60-100€Oddelek: Kaj kupiti | 1793 (1494) | Janac |
» | TweakForce Xtreme-G 260.99 & 9800 GTX problemOddelek: Strojna oprema | 1094 (949) | m0f0x |
» | nVidiini gonilniki popravljeniOddelek: Novice / Grafične kartice | 7462 (6472) | Dragi |
» | tihi ventilatorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 2138 (2035) | kixs |
» | Pehitra grafika!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1221 (837) | kixs |