Forum » Omrežja in internet » Pametni mobilci in Wlan-Wi-FI
Pametni mobilci in Wlan-Wi-FI
rider007 ::
Mene pa zanima kako deluje WLan-Wi-Fi na pametnih Mobilcih?
Kako se povežeš v omrežje?
Deluje enako k na rečunalnikih?
Ali obstajajo kašne brezplačne WLan dostopne točke v sloveniji (Kje, ter kako se povezat v takšne točke)
PaŠeTo Ali je WLan = Wi-Fi?
Že v naprej Hvala za odgovore!
Lep pozdrav!
Kako se povežeš v omrežje?
Deluje enako k na rečunalnikih?
Ali obstajajo kašne brezplačne WLan dostopne točke v sloveniji (Kje, ter kako se povezat v takšne točke)
PaŠeTo Ali je WLan = Wi-Fi?
Že v naprej Hvala za odgovore!
Lep pozdrav!
sss ::
Jest bi ti sicer napisal par besed, ampak vidim, da se nisi niti toliko potrudil in pobrskal na googlu ali na wikipediji kjer vse piše.
Več sreče prihodnjič :)
Več sreče prihodnjič :)
zee ::
kar je rekel sss pred mano.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Ja sej vem da če bi si vzel čas bi na googlu najdu skor use sam pa žal nimam adsla!! ( Telekomovci pedri)
Tko da raje na forumu uprašam!
Tko da bi bil full hvaležen če bi si kdo vzel mal časa pa natipkal mal o tem kar mene zanima!
Tko da raje na forumu uprašam!
Tko da bi bil full hvaležen če bi si kdo vzel mal časa pa natipkal mal o tem kar mene zanima!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rider007 ()
zee ::
za poiskat to, kar te zanima rabiš eno minuto na 56kpbs liniji.
zee
pol mi pa povej kakšno ključno besedu nej uporabim da bom na googlu najdu kej o mobilcih in wlanu
pa usej to mi povej a je wlan isto k wi-fi!?!?
pa usej to mi povej a je wlan isto k wi-fi!?!?
fiction ::
klik
Wi-Fi je neke vrste blagovna znamka.
Na mobilnem telefonu dela WLAN cist isto kot na navadnem racunalniku, sam pac meniji za nastavitve so najbrz drugacni kot
si jih vajen.
Wi-Fi je neke vrste blagovna znamka.
Na mobilnem telefonu dela WLAN cist isto kot na navadnem racunalniku, sam pac meniji za nastavitve so najbrz drugacni kot
si jih vajen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fiction ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router vs. dostopna točka?Oddelek: Omrežja in internet | 3532 (3454) | Mavrik |
» | Povezovanje dveh brezžičnih routerjevOddelek: Omrežja in internet | 3941 (3138) | LeftyD |
» | kako izboljšati domet routerjaOddelek: Omrežja in internet | 11956 (9810) | Pyr0Beast |
» | SonyEricsson P1i vs Nokia N95 8GBOddelek: Mobilne tehnologije | 3388 (2803) | Mare2 |
» | Wireless Povezava Med Dvema Satelitskima AntenamaOddelek: Omrežja in internet | 1364 (1136) | Hrenowsky |