Forum » Pomoč in nasveti » DVE STVARI????
DVE STVARI????
the_game ::
Js sm pred kratkim odstranil disketno enoto pa se mi zdi da zdaj boljše deluje cel računalnik oz. je bol hiter kot pa prej. A li je to res ali se samo men zdi??
potem pa še: gonilnike za ,mrežno kartico sm posodobil pa mislim da mi zdj počasneje dela povezava.prej ko sem testiro hitrost je bla v smiri k men:ok.890kbit/s od mene:pa ok.240kbit/s,,,zdaj pa okol.400kbit/s proti pa odmene ok. 220kbit/s.
imam pa paket Amis ADSL 1024kbit/256kbit????
potem pa še: gonilnike za ,mrežno kartico sm posodobil pa mislim da mi zdj počasneje dela povezava.prej ko sem testiro hitrost je bla v smiri k men:ok.890kbit/s od mene:pa ok.240kbit/s,,,zdaj pa okol.400kbit/s proti pa odmene ok. 220kbit/s.
imam pa paket Amis ADSL 1024kbit/256kbit????
kixs ::
Disketna enota RES nima nobene veze s hitrostjo delovanja racunalnika
Glede ostalega... mreza je vedno problematicna in hitrost nikoli ne bo fiksna.
lp
Glede ostalega... mreza je vedno problematicna in hitrost nikoli ne bo fiksna.
lp
zee ::
katero mrežno pa imaš?
če ti jo Windows prepoznajo in namestijo, je po mojih izkušnjah najboljše ne nameščati nobenih dodatnih gonilnikov.
če ti jo Windows prepoznajo in namestijo, je po mojih izkušnjah najboljše ne nameščati nobenih dodatnih gonilnikov.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
the_game ::
AHA HVALA
VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter to je mrežna pa je Windows sam namestil posodobitve
VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter to je mrežna pa je Windows sam namestil posodobitve
zee ::
Via Rhine II Fast ethernet adapter je ena jako boga zadeva, ki že sama po sebi ne deluje ne vem kako hitro.
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gonilniki za wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 1402 (940) | crniangeo |
» | Ne dela internet na enem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 4022 (3818) | imagodei |
» | Samodejno prekinjanje omrežne povezaveOddelek: Strojna oprema | 1700 (1473) | primzx |
» | [Router] Povezava se vzpostavi, internet ne deluje.Oddelek: Omrežja in internet | 5592 (5404) | bzp |
» | Neodpiranje internetne straniOddelek: Omrežja in internet | 1933 (1770) | lojze8 |