» »

windows vista in računalniški upgrade

windows vista in računalniški upgrade

balasko ::

Pozdravljeni,

imam računalnik/prenosnik fujitsu siemens amilo pro v3505 in windos xp, ker pa me fuuuuuul mika da bi si kupil in naložil visto, bi si verjetno moral potegniti dol vse razpoložljive driverje s support strani fujitsu-siemens (driverji za visto že obstajajo). Zdaj pa me zanima, če ma kdo kaj izkušenj s temi stvarmi, ker je to še vse sveže. Zdaj kaj posebej si ne bi upal biosa flash-at, pa neke procese izvejat. Me pa zanima če bi to lahko zahteval od podjetja kjer sem računalnik kupil (big-bang) da mi ga pošljejo na servis (verjetno bom moral kaj plačati) ali pa lahko zahtevam od servisa driverje za visto).

Hvala bok

Oven-2k ::

Ja sej postopek je isti kot pri prejšnjih verzija Windowsov - inštaliraš Windowse in inštaliraš driverje. Ne vidim nobenega problema. Če te pa skrbi, da boš stran vrgel denar (recimo da kaj ne bo delovalo, ali kaj podobnega), pa si "priskrbi" DVD od Windows Vista "nekje" in jo inštaliraj, brez da bi vpisal serijsko. Tako boš imel 30 dni časa, da jo preizkusiš (toliko časa jih namreč ni potrebno aktivirati) in se potem odločiš za nakup ali pa ne. Prenosnika seveda lahko daš na servis in ti bodo zadevo oni zrihtali, vendar ne bo zastonj.
Rok

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oven-2k ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wireless program

Oddelek: Programska oprema
164002 (2067) zan5
»

Gonilniki