» »

Problem plata bx6 2.0

Problem plata bx6 2.0

Polde ::

Živjo!

Včeraj vzamem procesor iz plate in ga namažem s tarmalno pasto, ampak ko sem ga vstavil nataj v slot se mi računalnik noče več vklopt. Mogoče kdo ve kaj bi bil problem. Probal sem že skoraj vse.

lp

Ni da ni!!!

Tomi ::

Meni se je zgodilo enako, potem pa sem samo spihal slot, in je delalo vse brez problema.
metrodusa.blogspot.com

To sem že probal pa ni nič delovalo, a mislš da je šla plata k rakom žvižgat, ker jaz nimam več idej kaj bi blo lahko narobe.

lp
Ni da ni!!!

RayFidelity ::

Hm, mislim da ne bi smelo bit s plato nič narobe, preveri vse kable še 1x, rame vzami ven in ponovno nazaj not, procesor, razn če si tolk prtisnu da bi sama plata počla...
Če ne bo nič pomagalo, poskusi svoj procesor na drugi plati oz drug procesor na svoji plati..

Lp
[It's The Little Things That Make You Crazy]

Zgodovina sprememb…

bastadu ::

A si siguren, da si procesor dosti not pritisnu? Sam sem namreč zadnjič nekaj skupaj sestavljal, pa ga nisem dosti pritisnil, pa se ni zbudil... Pa je bil občutek, da se je usedel, vendar sem potem še malo bolj pritisnil, pa je še šlo za par milimetrov...

HI

Vse kar ste našteli sem probal 10x pa ni nič pomagalo, sumim bios, ki ga imam nastavljenega na default vrednost voltaže 2.0v mogoče pa plata ne pusti te voltaže. Danes grem k prjatlu k imam isto plato pa bom flashnu bios, če ne bo pomagalo mi pa prosim svetujte katero plato naj kupim in procesor (AMD).

Hvala in lep pozdrav
Ni da ni!!!

bastadu ::

Ka pa Clear CMOS si že probal?

Živjo!

Rešil sem problem. Bios nesem prjatlu narediva flash, doma probam vendar se nič ne zgodi. Po čudnem vonju ugotovim, da sem bios narobe vtaknu. Ga obrnem in stvar dela. Hvala za vse nasvete.

lp
Ni da ni!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
513656 (3082) DT232
»

AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
784720 (3791) Veron
»

Spajky - rabim tvojo pomoc ( BX + Tualatin)

191753 (1371) Spajky
»

Kako pripravit plato k delovanju?

381308 (1013) zile
»

help plz!!!!!

151400 (1253) XsenO

Več podobnih tem