» »

Vpis

Vpis

shark_nm ::

Lep pozdrav

Moj problem je naslednji :) torej sem redno vpisan na kemijo in nisem nič hodil. Vpisal sem se pravzaprav samo zaradi statusa. Letos pa bi se rad vpisal izredno in me zanima kako se sploh vpisati? Ali se vpišem normalno v 1. Rok kot tisti ki se bodo prvič ali moram po kako potrdilo v sedanjo fakulteto ali se moram najprej iz sedanje izpisati?
Če morda kdo ve bi lepo prosil če mi razloži potek
hvala
andrej

gruntfürmich ::

če si vpisan na kemijo in kem. tehnologijo, se rajši izpiši, ker tako neresen ne boš naredil faksa.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Ammm kolega ni mi namen da bi naredu kemijo....rad bi se drugam vpisal samo nevem ali se moram pred novim vpisom izpisati iz kemije al kako.

Gn0me ::

shark, mislim da bos najtocnejse informacije dobil na referatu fakultete na ketiri si vpisan...

@nny ::

Najprej se izpišeš na referatu fakultete, kjer si vpisan, in nato pošlješ prijavo na fakulteto, kamor bi se rad vpisal. Priporočam, da se greš pozanimat tudi na drugi referat kako in kaj.

MarkV ::

Mislim da se ti ni treba spisat in lahko kar oddaš prijavo (do 8. marca)
Nujno pa moraš biti izpisan ko se boš šel vpisat na faks (od takrat naprej si uradno vpisan, prej pa ne... tisto je samo prijava za vpis in ne vpis!):D

McHusch ::

Točno tako. Če si PRVIČ vpisan, se lahko normalno prijaviš s prvo prijavo istočasno kot srednješolci v prvem roku. Izpišeš se šele dan pred vpisom na novo fakulteto (avgusta).

Off topic: Sicer pa se imamo na kemiji povsem lepo. Nič nam ne manjka. :D

McHusch hvala za odgovor. He he vrjamem da se imate lepo. Jaz sem šolo izbral samo zaradi statusa, pazi še po index nisem šel tako da ga nimam :)
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem glede izpisa in vpisa na fakulteto

Oddelek: Šola
62964 (2660) bajsibajsi
»

status - vpis na dve fakulteti

Oddelek: Šola
114076 (2693) lebang1