Forum » Programska oprema » IE7 in nedelovanje strani Rtvslo.si
IE7 in nedelovanje strani Rtvslo.si
maljo ::
pravkar sem na nov pc instaliral zadnji IE in glej ga zlomka---> vse strani odpira brez tezav; razen rtvslo.si in rtv.si . ko se stran naloži se drwatsonov error še ne pojavi; ko pa premaknem miškin kazalec na vsebino strani pa disk lepo pobrklja in v sekundi javi tisto standardno okno za napako. ceprav posljem stvar na microsoft kot "send error" ne dobim nobene resitve v odgovor. probal pa sem ze vse; dodat vse update, odstranu IE7 dal gor IE6 (ista napaka); probal sem še enkrat instalirat IE7... vedno isto... na strani rtvslo.si se mi ob prehodu kurzorja ustavi IE. Napako, ki javi je sledeča:
AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.2945 Offset: 00012a5b
če rabi kdo dodaten namig ni problema, razlozim se bolj v detajle.. .:) ce se komu kaj sanja - sicer pa iz principa nocem presaltat na opero, ker pc urejam za punco; njej pa je IE več kot dovolj... torej..recimo da zamenjava brskalnika ne bi bla resitev. Hvala se enkrat za pomoc;)
AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.2945 Offset: 00012a5b
če rabi kdo dodaten namig ni problema, razlozim se bolj v detajle.. .:) ce se komu kaj sanja - sicer pa iz principa nocem presaltat na opero, ker pc urejam za punco; njej pa je IE več kot dovolj... torej..recimo da zamenjava brskalnika ne bi bla resitev. Hvala se enkrat za pomoc;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Connection timed out napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 718 (621) | Jure14 |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57347 (19757) | Pizzicato |
» | kako film, ki se predvaja v brskalnuki prenesti na disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18043 (11060) | SLO_Matej |
» | rtv - download posnetkovOddelek: Zvok in slika | 13957 (7214) | Valvoline |
» | Resničnost 130.: Windows VistaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5631 (3417) | Mobidick |