Forum » Programiranje » nekaj pomoci o c++
nekaj pomoci o c++
*ziga* ::
No jaz se sele ucim in me nekaj zanima...naprimer da bi prej vprogramiral odloceno besedo, ki jo mora nekdo drug vganiti...to se znam ampak zatakne se mi kako bi ko nekdo mapise napacno besedo "preusmeri" in ga sprasuje bedasta vprasanja...ce pa bi takoj uganil pa bi prisel do konce besede...se pravi, da bi bilo tako nekako kot na www.try2hack.nl
saj vprasanja bom ze sam napisal itd. samo, cem i povete tisti dve vrstici, ki naj bi preusmerili na druga vprasanja...razen, ce naredim tako, da bi najprej vprasanja ko pa bi narobe napisal se mu ne bi zaprlo ampak postavljalo druga vprasanja na koncu pa reklo tvoj trud je bil zaman...ali mislite, da bi bilo to OK? prosim, ce mi date par predlogov
saj vprasanja bom ze sam napisal itd. samo, cem i povete tisti dve vrstici, ki naj bi preusmerili na druga vprasanja...razen, ce naredim tako, da bi najprej vprasanja ko pa bi narobe napisal se mu ne bi zaprlo ampak postavljalo druga vprasanja na koncu pa reklo tvoj trud je bil zaman...ali mislite, da bi bilo to OK? prosim, ce mi date par predlogov
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija - podjetje v stečajuOddelek: Loža | 4744 (3501) | St235 |
» | Karambolirano voziloOddelek: Na cesti | 12769 (10844) | Martin Krpan |
» | Določene maile iz bolhe mi meče v spamOddelek: Pomoč in nasveti | 1037 (981) | mailer |
» | Strošek prisluha mobilnim telefonom celotne državeOddelek: Problemi človeštva | 3538 (2391) | poweroff |
» | Mobitelova nova storitev - SMS zgrešeni klic (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 13336 (9496) | StratOS |