Forum » Izdelava spletišč » Asp.net-problem z log in?
Asp.net-problem z log in?
sucony ::
Pozdravljeni,
Prosim za pomoc pri mojem projektu in sicer sem v asp.net( oz. visual studio) naredil eno preprosto stran, v katero se logiras z user name ter password.
Preko IIS serverja lahko dostopam do te strani, vendar se ne morem logirat!?? V debug mode pa zadeva dela normalno?
Ko se prijavis, se odpre stran z zivo sliko--tale webcam ti generira codo, ki jo uporabis v tvoji skritpi..(nekak tak)!
Imam ta sql server express edition.
Hvala za odgovore!
Lep pozdrav
Matej
Prosim za pomoc pri mojem projektu in sicer sem v asp.net( oz. visual studio) naredil eno preprosto stran, v katero se logiras z user name ter password.
Preko IIS serverja lahko dostopam do te strani, vendar se ne morem logirat!?? V debug mode pa zadeva dela normalno?
Ko se prijavis, se odpre stran z zivo sliko--tale webcam ti generira codo, ki jo uporabis v tvoji skritpi..(nekak tak)!
Imam ta sql server express edition.
Hvala za odgovore!
Lep pozdrav
Matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google odslej kaznuje strani brez mobilne različiceOddelek: Novice / Omrežja / internet | 22770 (19377) | MrStein |
» | Kako izboljšati mesto v iskalnikih?Oddelek: Izdelava spletišč | 3241 (2917) | Matek |
» | Vstavljanje številk strani v worduOddelek: Operacijski sistemi | 4006 (3856) | hobbit |
» | Vpis v googlov iskalnikOddelek: Izdelava spletišč | 2395 (2140) | Vice |
» | kaj bi vi še dodali v mojo stranOddelek: Izdelava spletišč | 1876 (1594) | cahahopie |