Forum » Pomoč in nasveti » Brezžična mrežna in Vista
Brezžična mrežna in Vista
Karaya 52 ::
lp
Imam Asusovo brezžično mrežno 138g in gonilnike za njo (sicer XP ampak uradno bi morali delati). Vista pravilno zazna mrežno vendar mi pod manage network connection piše: the capability of your network adapter does not match the requirements of this network. Router je WL500g, standarda sta ista zato ne vem kje bi lahko bil vzrok napake. Take napake na xpjih nisem zasledil. Če ma kdo kakršnokoli rešitev jo naj prosim napiše tut če je še tak butasta ker trenutno sem čist v temi.
Imam Asusovo brezžično mrežno 138g in gonilnike za njo (sicer XP ampak uradno bi morali delati). Vista pravilno zazna mrežno vendar mi pod manage network connection piše: the capability of your network adapter does not match the requirements of this network. Router je WL500g, standarda sta ista zato ne vem kje bi lahko bil vzrok napake. Take napake na xpjih nisem zasledil. Če ma kdo kakršnokoli rešitev jo naj prosim napiše tut če je še tak butasta ker trenutno sem čist v temi.
Karaya 52 ::
Bump!
Aja, plata je NF7-S v-2 tak da tudi za to ni gonilnikov. Če jih rabim oz. ne je že druga zgodba, to omenjam zaradi tega, ker bi morda to lahko bil problem.
Aja, plata je NF7-S v-2 tak da tudi za to ni gonilnikov. Če jih rabim oz. ne je že druga zgodba, to omenjam zaradi tega, ker bi morda to lahko bil problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP EliteBook 8530p problemi z XPOddelek: Operacijski sistemi | 2362 (1992) | Nuke_H2 |
» | local area connection??Oddelek: Omrežja in internet | 1309 (1157) | amigo_no1 |
» | ADSL povezava se mi skoz resetiraOddelek: Omrežja in internet | 1530 (1349) | BlueRunner |
» | Težave z mrežoOddelek: Pomoč in nasveti | 844 (746) | Enron x86 |
» | ne morem dostopat do mreznega racunalnika.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2061 (1862) | Microsoft |