Forum » Pomoč in nasveti » Brisanje Windowsa...
Brisanje Windowsa...
xxxcorpsexxx ::
Hi!
Mam en problem z brisanjem windowsow...ko dam na C z desno tipko formatiraj mi ga noče formatirat in napiše da ga ne moreš ker so gor datoteke k jih windows uporablja...to je win ME in mi gre na živce zato bi ga rada zamenjala z xp ampak najprej rabim tega zbrisat dol...lahko kdo kej pomaga?
Thanx.
Mam en problem z brisanjem windowsow...ko dam na C z desno tipko formatiraj mi ga noče formatirat in napiše da ga ne moreš ker so gor datoteke k jih windows uporablja...to je win ME in mi gre na živce zato bi ga rada zamenjala z xp ampak najprej rabim tega zbrisat dol...lahko kdo kej pomaga?
Thanx.
gzibret ::
Ti kar daj inštalacijski CD z WinXP notri, v biosu določi, da ti boota s CD-ja, pa pol formatiraj.
Vse je za neki dobr!
-_- ::
Ja v windows ne moreš formatirat particije C če je na njej zagnan windows (vem za XP). Moraš nardit tako kot je reku gzibret da daš notri inštalacijski CD pa z njega bootaš in formatiraš. Druga možnost je da vstaviš zagonsko disketo pa tam formatiraš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -_- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIOS ne zazna CD za formatiranje XP-aOddelek: Pomoč in nasveti | 2352 (2218) | dejanhb |
» | Windows 98; temeljit pregled ali format?Oddelek: Operacijski sistemi | 2093 (1569) | Pyr0Beast |
» | Ni dostopa do podatkov na trdem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 1128 (928) | OmegaM |
» | Težava z inštalacijo sp2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1237 (1080) | bzp |
» | moj trdi disk res trd!Oddelek: Strojna oprema | 1165 (981) | Labsy |