Forum » Elektrotehnika in elektronika » Nadomestni rele za avtoalarm
Nadomestni rele za avtoalarm
_sem_ ::
Nisem domač v lovu na elektronske komponente, zato prosim za pomoč pri iskanju nadomestka za pokvarjeni rele smernikov v avtoalarmu.
Oznaka je SIEMENS V23072-C1061-A208
Kje bi bilo mogoče dobiti tak ali vsaj dovolj podoben rele (ne da bi naročil za 300$ robe naenkrat)? Hvala
Najbolj podobna reč, ki sem jo našel z Googlom, je Tycoelectronics.com
pdf
[Uporabljaj funkcijo povezave, če samo namečeš linke, se stran grdo razširi in postane povsem nepregledna, moderator]
Oznaka je SIEMENS V23072-C1061-A208
Kje bi bilo mogoče dobiti tak ali vsaj dovolj podoben rele (ne da bi naročil za 300$ robe naenkrat)? Hvala
Najbolj podobna reč, ki sem jo našel z Googlom, je Tycoelectronics.com
[Uporabljaj funkcijo povezave, če samo namečeš linke, se stran grdo razširi in postane povsem nepregledna, moderator]
- spremenil: Azrael ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Izklop faze z relejemOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12645 (4888) | mirator |
| » | TermoregulatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5211 (5211) | Azrael |
| » | Resetiranje računalnikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1401 (1184) | flasha |
| » | Izhodi na IR sprejemnikuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2445 (2301) | svizec75 |
| » | Z računalnikom moram vsako polno minuto vklopit in izklopit rele!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1145 (985) | BSD-jas |