Forum » Strojna oprema » Kaj naj s tiskalnikom
Kaj naj s tiskalnikom
Evil Penguin ::
Imam Epsona C86, katerega sem kupil enkrat lani spomladi, pa mislim, da sem se malo zajebal. Zadnjič sem spet hotel nekaj printat (čb) pa ni hotel, ker so barvne kartuše (za vsako barvo je posamezna) vse prazne. Printam bolj poredko, vendar včasih pa le pride kaj vmes in morem nujno nekaj natisnit, pa me zajebe. Če grem zdaj nabavit barvne kartuše samo zato, da bom lahko čb tiskal se mi ne zdi smiselno, ker se bodo do takrat, ko bom rabil barvno spet posušile ali se bodo pa posušile brez, da bi jih sploh uporabljal.
Skrbi me še clogging. Baje ima veliko ljudi težave s tem tiskalnikom, ker se zamašijo nozzli (epsoni imajo šobe v glavi tiskalnika in ne v kartuši, tako kot večina ostalih) če ne tiskaš redno (kar jaz zagotovo ne).
Razmišljal sem tudi o laserskem, vendar se mi zdi, da bo pa kdaj treba kaj barvno natisniti, barvni laserci so pa 50k +
Ne vem, kaj bi naredu. Zdaj barvne kartuše so 3x3k (no, par tolarjev manj) ampak vseeno skoraj 10k, kar se mi sploh ne zdi smiselno.
Skrbi me še clogging. Baje ima veliko ljudi težave s tem tiskalnikom, ker se zamašijo nozzli (epsoni imajo šobe v glavi tiskalnika in ne v kartuši, tako kot večina ostalih) če ne tiskaš redno (kar jaz zagotovo ne).
Razmišljal sem tudi o laserskem, vendar se mi zdi, da bo pa kdaj treba kaj barvno natisniti, barvni laserci so pa 50k +
Ne vem, kaj bi naredu. Zdaj barvne kartuše so 3x3k (no, par tolarjev manj) ampak vseeno skoraj 10k, kar se mi sploh ne zdi smiselno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 162042 (64) | scipascapa |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23027 (15301) | Spock83 |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30669 (24367) | Bye |
» | Katero multifunkcijsko napravo - cca. 100 eu ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7612 (6326) | 5er13 |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3916 (3340) | TheJack |