Forum » Pomoč in nasveti » ISDN in analogni izhod za faks
ISDN in analogni izhod za faks
gugi ::
Spoštovani!
Imamo ISDN in zunanji modem ISDN USRobotics pro ta, ki ima dva analogna izhoda na katerega imamo priklopljen analogni faks. Ker se je modem pokvaril moram kupiti novega pa me zanima katera varianta je najcenejša.
Ali obstaja kakšen pretvornik ISDN na analogni izhod, ker modema za internet ne potrebujem.
Če ne obstaja je lahko tudi zunanji modem vendar bi kupil novega ker imam z rabljenimi slabe izkušnje.
Prosim za linke ali nasvete.
Telekom ima rešitev NT+2AB vendar stane cca 125 eur(30 000 sit), kar je preveč!!!!
Hvala in lep pozdrav!
Imamo ISDN in zunanji modem ISDN USRobotics pro ta, ki ima dva analogna izhoda na katerega imamo priklopljen analogni faks. Ker se je modem pokvaril moram kupiti novega pa me zanima katera varianta je najcenejša.
Ali obstaja kakšen pretvornik ISDN na analogni izhod, ker modema za internet ne potrebujem.
Če ne obstaja je lahko tudi zunanji modem vendar bi kupil novega ker imam z rabljenimi slabe izkušnje.
Prosim za linke ali nasvete.
Telekom ima rešitev NT+2AB vendar stane cca 125 eur(30 000 sit), kar je preveč!!!!
Hvala in lep pozdrav!
amigo_no1 ::
rabljeni modemi
http://www.bolha.com/index.php/ukaz/sea...
http://www.bolha.com/index.php/ukaz/sea...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
awake ::
na bolhi poglej, maš NT1+2AB pretvornike rabljene za prodat po cirka 50 evrov... recimo ta: primer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | priklop prenosnega telefona na isdn linijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1914 (1734) | roli |
» | ADSL + analogni telefonOddelek: Pomoč in nasveti | 2561 (2198) | oversc0re |
» | Analogni telefon na ISDNOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2260 (1824) | madmitch |
» | ISDN. 101 + FAXOddelek: Omrežja in internet | 1368 (1268) | nero |
» | Koliko telefonov lahko imaš z ISDN paketom 101Oddelek: Omrežja in internet | 830 (770) | MadMax |