Forum » Programiranje » [C++] Zvok in video
[C++] Zvok in video

joker605 ::
Zanima me če so kaki tutoriali za dodajanje zvoka in ali slike. Karkoli bo dobrodošlo.
Pa če ma kdo kak začetniški tutorial naj da tuki link, saj večino tutorialu iz teme c++ zgori so prezahtevni.
hvala LP
Pa če ma kdo kak začetniški tutorial naj da tuki link, saj večino tutorialu iz teme c++ zgori so prezahtevni.
hvala LP

joker605 ::
sorry da me ni blo lep čas.
Kot si lahko videl sem začetnik, zato sem pa tudi prašal kako in kaj.
Kaj priporocas da uporabljam?
Kot si lahko videl sem začetnik, zato sem pa tudi prašal kako in kaj.
Kaj priporocas da uporabljam?

snow ::
Mogoče pogledaš še SDL.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Matrin ::
Najbolj na izi jaz poznam allegro. Če hočeš več kontrole, vzemi SDL in oAl (oAl za zvok). Tudi v Allegro lahko dobiš več nadzora, vendar je težje. To je vse dobro za 2D. Za 3D pa kaj drugega kot oGl pa DX ne poznam, je pa veliko pogonov ki ti tudi tu olajšajo delo.
To so knjižnice ki ti dajo osnove, za naprednejše stvari kot so vrtenje filmov pa razni kodeki, pa al si napišeš sam, al pa potegneš dodatne knjižnice z neta. Za vsak format se da dobit dodatno knjižnico.
To so knjižnice ki ti dajo osnove, za naprednejše stvari kot so vrtenje filmov pa razni kodeki, pa al si napišeš sam, al pa potegneš dodatne knjižnice z neta. Za vsak format se da dobit dodatno knjižnico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipke na tipkovnici c++Oddelek: Programiranje | 1509 (1173) | darkkk |
» | [C++]BGI grafika za DEV-CppOddelek: Programiranje | 1361 (1158) | weewex |
» | Kje začeti z programiranjem? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8104 (5708) | BigWhale |
» | Grafični vmesnik c++Oddelek: Programiranje | 1311 (1071) | snow |
» | Soldier - kk je biv naret???Oddelek: Programiranje | 1157 (914) | root987 |