Forum » Pomoč in nasveti » Kako priklopijo T2?
Kako priklopijo T2?
Racunalnik ::
Sam sem mislil preko kabelskega omrezja,potem mi pa nekdo pove da gre to preko telefonske obstojece napeljave?
Kako pa tiste dve zici sploh preneseta 400kb/s prenosa,TV signal in telefonijo?
Kako pa tiste dve zici sploh preneseta 400kb/s prenosa,TV signal in telefonijo?
- spremenilo: Racunalnik ()
BluPhenix ::
zakaj pa da ne?
Misliš da je v kabelski kaj več žic?
Misliš da je v kabelski kaj več žic?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
BluPhenix ::
...
Ja in oklop. Čeprav ga za delovanje v teoriji ne rabi.
Ja in oklop. Čeprav ga za delovanje v teoriji ne rabi.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
sodček ::
ja, fizika pač. ko smo že ravno pri debati: mi lahko kdo pove, kakšna je fizična omejitev prenosa po bakreni parici in/ali koaksialnem kablu? v spominu imam tam nekje okoli 50 MB/s. hvala
EagerWolf ::
To je zlo odvisno tudi od dolzine kabla ...
Se da zracunati ... kaka prevodnost materiala se da dobit v tabelah .. enacbo pa tut .. Priznam ... velik sem ze pozabu ... ampak defenitivno je pa v enacbi tut dolzina :)
LP
Se da zracunati ... kaka prevodnost materiala se da dobit v tabelah .. enacbo pa tut .. Priznam ... velik sem ze pozabu ... ampak defenitivno je pa v enacbi tut dolzina :)
LP
I never eat a pig couse a pig is a cup!
Aasimar ::
Odvisno od razdalje in KVALITETE kabla, drgač pa tud 10gbit/s, ja. To je copperTen kabel. Na 100 m. Neoklopljen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UTP poleg koaksialne anteneOddelek: Omrežja in internet | 3916 (3582) | Pyr0Beast |
» | Telekom goes Vdsl2 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9744 (5486) | Ejsi_Disi |
» | Kako kvalitetno naštukati telefonsko parico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9757 (8275) | Vanich |
» | Router in 15m mrežnega kabla???Oddelek: Omrežja in internet | 2006 (1781) | Oven-2k |
» | Net dela in ne dela; odvisno od kabla!?Oddelek: Omrežja in internet | 1814 (1460) | brezidej |