Forum » Pomoč in nasveti » Problem z microsoft office outlook
Problem z microsoft office outlook
Nejc is cool ::
Spet js...
Bi pa vprašu (če seveda kdo ve) zakaj mi , ko grem v outlook piše brez povezave?
Če pa mam povezavo vzpostavljeno, tut na firewallu sem pogledu, če bi on kaj blokav...
Zaman, še vedno piše "brez povezave"!!!
Kaj naj naredim???
Prosim za pomoč NUJNO!!!
Bi pa vprašu (če seveda kdo ve) zakaj mi , ko grem v outlook piše brez povezave?
Če pa mam povezavo vzpostavljeno, tut na firewallu sem pogledu, če bi on kaj blokav...
Zaman, še vedno piše "brez povezave"!!!
Kaj naj naredim???
Prosim za pomoč NUJNO!!!
iskra ::
Probaj v Internet Explorerju odkljukat možnost "Brez povezave" v meniju "Datoteka".
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Preseren ::
Si v outlooku nastavil, naj dela brez povezave?
Jaz sem mel v expresu nastalvjeno, da me na začetku vedno vpraša, tak da vem, da se to da nastavit
P.
Jaz sem mel v expresu nastalvjeno, da me na začetku vedno vpraša, tak da vem, da se to da nastavit
P.
SEO na https://www.seos.si
Stratus ::
klikni tam na tisto ikonco kjer ti piše da je brez povezave pa izberi poveži
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
Nejc is cool ::
Preseren: Nisem jaz kaj nastavljal...
Stratus: Če nanjo kliknem, se ne naredi nič (klikal sem na vse možne načine)
Ob začetku, ko ga zaženem piše: Outlook se ni mogel prijaviti. Preverite, ali ste povezni v omrežje in ali uporabljate pravi imeni strežnika in nabiralnika. Povezava z Microsoft Exchange Serverjem ni na voljo. Za dokončanje dejanja mora Outlook imeti vzpostavljeno povezavo. TO JE VSE. Pa bytheway : povezavo mam vzpostavleno, pa v omrežje sem tudi povezan...
Tak da res nevem ka bi blo!
Stratus: Če nanjo kliknem, se ne naredi nič (klikal sem na vse možne načine)
Ob začetku, ko ga zaženem piše: Outlook se ni mogel prijaviti. Preverite, ali ste povezni v omrežje in ali uporabljate pravi imeni strežnika in nabiralnika. Povezava z Microsoft Exchange Serverjem ni na voljo. Za dokončanje dejanja mora Outlook imeti vzpostavljeno povezavo. TO JE VSE. Pa bytheway : povezavo mam vzpostavleno, pa v omrežje sem tudi povezan...
Tak da res nevem ka bi blo!
Microsoft ::
Pa mas ti res mail na Exchange?
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Stratus ::
Good point Microsoft ,
Nejc kje točno imaš mail account odprt?
Nejc kje točno imaš mail account odprt?
Nije žvaka za seljaka !
teedy ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako uvoziti ost v outlook 2007Oddelek: Pomoč in nasveti | 7912 (6498) | caperio |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7639 (6344) | tony1 |
» | Izvoz vseh mailov iz OutlookaOddelek: Pomoč in nasveti | 5024 (4636) | krneki0001 |
» | Outlook 2016 - pošlji/prejmiOddelek: Pomoč in nasveti | 4109 (3735) | urosh |
» | Izšel Thunderbird 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10285 (7710) | [BISI] |