Forum » Programska oprema » Firefoox slike
Firefoox slike
tanov ::
Pozdrav!
Po pomoti sem na neki spletni strani kliknil z desno tipko na miški in izbral prepovej slike s strani ... Mogoče kdo ve kaj narediti da bom spet videl slike?
Hvala!
Po pomoti sem na neki spletni strani kliknil z desno tipko na miški in izbral prepovej slike s strani ... Mogoče kdo ve kaj narediti da bom spet videl slike?
Hvala!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Boka_j ::
No, pa naj še vas vprašam: sicer ne vem, kaj sem stisnil, a v Mozili ne vidim več, kako so rekli, HTML dodatkov - ozadji, podlag ... Recimo, Slo-tech je na beli podlagi.
In kaj naj naredim? So rekli Orodja - Počisti (zbrisal sem še mimogrede vsa gesla, pa spet isto).
Obupujem, spet gledam po Operi. Pa bi rad imel Mozilo tudi.
Pa še to. Včasih, pa spet ne vem zakaj, mi nekatere strani ne shranijo gesel. Pa čeprav se trudim in vselej rečem, naj shrani gesla in vse to.
Obstaja varianta, da naknadno zahtevaš trajno arhiviranja gesla?
LPB
In kaj naj naredim? So rekli Orodja - Počisti (zbrisal sem še mimogrede vsa gesla, pa spet isto).
Obupujem, spet gledam po Operi. Pa bi rad imel Mozilo tudi.
Pa še to. Včasih, pa spet ne vem zakaj, mi nekatere strani ne shranijo gesel. Pa čeprav se trudim in vselej rečem, naj shrani gesla in vse to.
Obstaja varianta, da naknadno zahtevaš trajno arhiviranja gesla?
LPB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chrome - gesla.Oddelek: Programska oprema | 1544 (1199) | alsl |
» | Ja ja spet "Pozabljeno geslo" (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6787 (5232) | bosmla |
» | MSN in njegove cudne finte!!Oddelek: Omrežja in internet | 1535 (1433) | kronik |
» | Opera - ne dela tko kot hočemOddelek: Programska oprema | 930 (841) | darkolord |
» | Problem z odjavljanjemOddelek: Omrežja in internet | 1213 (1134) | Cokolesnik |