Forum » Operacijski sistemi » Ime particije na disku
Ime particije na disku
matjaz000 ::
Danes sem na novem disku naredil 2 particiji in inštaliral WinXP Pro SP2. Particiji sem naredil med inštalacijo XPjev. Prva particija je C:, druga pa F:. Imam še dve CD enoti, ki sta D: in E:.
Jaz pa bi rad imel prvo particijo C: in drugo D:. Zanima me kaj sem narobe naredil, da so sedaj takšne oznake. Drugo particijo sem formatiral v Windovsih, ker prej nisem nikjer zasledil te možnosti.
LP, Matjaž
Jaz pa bi rad imel prvo particijo C: in drugo D:. Zanima me kaj sem narobe naredil, da so sedaj takšne oznake. Drugo particijo sem formatiral v Windovsih, ker prej nisem nikjer zasledil te možnosti.
LP, Matjaž
bastadu ::
V nadzorni plošči pod skrbniškimi orodji boš našel konzolo upravljanje račnunalnika (ali nekaj podobnega, angl. Computer managment). Tam notri najdi upravljanje z diskovnimi pogoni (ali nekaj podobnega, angl. disk managment). Tu lahko vsem diskovnim pogonom (razen sistemskega) s pomočjo desnega klika na pogon spreminjaš črke pogonov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | inštaliranje iz usbOddelek: Pomoč in nasveti | 1082 (767) | hojnikb |
» | Wd zunanji disk/problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1227 (1101) | Seljak |
» | Pri urejanju ne pokaže vseh particijOddelek: Operacijski sistemi | 3645 (3126) | Malajlo |
» | Trdi disk WD My book Home edition 1TbOddelek: Strojna oprema | 1122 (978) | gorski volk |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7600 (6434) | Lyon |