Forum » Programska oprema » heckanje
heckanje
tanchy ::
lp!
vem da je tto početje fjst ilegalno... sam vem da ste tu gor tut taki profiji ko to obvladate, zato me zanima neki... glede vdiranja v MSN, mam prog Advanced IM Password recovery.s tem naj bi se kao dalo ugotovit geslo msnja od nekoga, in da mu pol lah kao not prideš. A bi mi lah mal o tem pojasnali prosim? al pa saj svetovali za kak drug prog? hvala ful
ajd
vem da je tto početje fjst ilegalno... sam vem da ste tu gor tut taki profiji ko to obvladate, zato me zanima neki... glede vdiranja v MSN, mam prog Advanced IM Password recovery.s tem naj bi se kao dalo ugotovit geslo msnja od nekoga, in da mu pol lah kao not prideš. A bi mi lah mal o tem pojasnali prosim? al pa saj svetovali za kak drug prog? hvala ful
ajd
- zaklenilo: CCfly ()
Erwin ::
Hehe ti že zdj povem da na spletu ni programa ko bi ugotovil hotmail geslo torej takega programa ko sam vpišeš mail pa ti da geslo...
Drugač pa vem kako se da dobit geslo sam ti ne bom tu razlagal...
Drugač pa vem kako se da dobit geslo sam ti ne bom tu razlagal...
CCfly ::
Tukaj sicer "hekamo" a ne vdiramo v tuje poštne predale, strežnike, etc. Svetovali o slednjem pa tudi ne bomo, saj tudi sam veš da gre za ilegalno početje.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi omrezjeOddelek: Omrežja in internet | 5445 (4719) | kunigunda |
» | Tožba zaradi prenašanja filmov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13606 (10317) | St235 |
» | Sodišče v ZDA naložilo obdolžencu dešifriranje diska (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 11937 (8303) | poweroff |
» | Kako omejiti otroku IGRANJE IGRIC?Oddelek: Programska oprema | 1316 (782) | opeter |
» | a je nelegalno imeti server za download piratskih...Oddelek: Izdelava spletišč | 2366 (1528) | BluPhenix |