Forum » Hlajenje in modifikacije » kater hladilnik?
kater hladilnik?
sirotka ::
Z vodnim sem obupal!
Ker imam slotket, ne vem kako bi ga dau gor? Zdej se odločam med V6cu+ in titan TTC-CD5TB, pri titanu je zravn srebrna pasta:)
v6 stane tam 4k, titan pa 2800
Kater je bolši
p.s.
titan ma gor 80X80 vent
Ker imam slotket, ne vem kako bi ga dau gor? Zdej se odločam med V6cu+ in titan TTC-CD5TB, pri titanu je zravn srebrna pasta:)
v6 stane tam 4k, titan pa 2800
Kater je bolši
p.s.
titan ma gor 80X80 vent
Poglavarcek ::
Kateri proc pa imaš?
Jest mam Titana na Athlonu 1333 AXIA, pa mam temperaturo pri normalnem delu okrog 52 st., pri obremenjenem pa okol 58 st. Zdi se mi mal preveč!
Res pa je, da imam midi tower ohišje in da sem proc namazu z Artic Silver II pasto, ki je baje dobra, sam pri men se očitno ne obnese, tako da bom mogu probat še z Titan Silver pasto, če bo kaj boljš!
Drugač je pa Titan dost bolj tih kakor Volcano!!!
Jest mam Titana na Athlonu 1333 AXIA, pa mam temperaturo pri normalnem delu okrog 52 st., pri obremenjenem pa okol 58 st. Zdi se mi mal preveč!
Res pa je, da imam midi tower ohišje in da sem proc namazu z Artic Silver II pasto, ki je baje dobra, sam pri men se očitno ne obnese, tako da bom mogu probat še z Titan Silver pasto, če bo kaj boljš!
Drugač je pa Titan dost bolj tih kakor Volcano!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hlajenje pri 60 stopinjah....Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1081 (843) | phoinix |
» | kater kuler?Oddelek: Kaj kupiti | 1617 (1299) | the_unborn |
» | XP1800+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1059 (814) | 1309976 |
» | Intel Celeron 633Mhz@970Mhz-vprasanje (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3971 (3124) | Dj-Prah |
» | kater cooler?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1397 (961) | OZZY |