Forum » Loža » Kje najet kočo, oz. bolj burnarico v ljubljani?
Kje najet kočo, oz. bolj burnarico v ljubljani?
Scorpia ::
Iščem dosti o tem in ne najdem nič pametnega na forumu/ih. Uglavnem ne zanima me kje je hudo pa to, ker sem se že nabral tega ko sem iskal. Zdej prosil bi koga če ima tel. ali kakršnekoli informacije za kakšno dobro brunarco v lj. in okolici. Sem slišal da je nekaj dobrega v gameljnah pa tam neki pr savi, da je velik tega za najem in da majo skoz ene žurke tam. Pa dober bi bilo če se da prespat oz. da lahko najameš za dva dni oz. eno noč da lahko prespimo.
iso2000 ::
Tista v gameljnah je ok. To ima nek paintball drugače čez. Samo ne vem, če so temperature sedaj primerne za prespat...
LP
LP
monster-x ::
Sem bil tam pri Savi dvakrat, pa na začetku mi ni blo najbolj všeč, sam pol k si neki cajta notr, pa se navadš. Prespat se da, sam ne vem, kok vam bo to tam všeč. Mi nismo prespali nikoli. Sicer pa si pejt pogledat, pa boš vidu, kako ti bo ustrezal.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Buldožer ::
Še ena je v Zgornjih Gameljnah, ma šank neki placa in tudi za prespat na podstrehi. Mi smo bli tam poleti, tako da se je dalo prespat zdej bi pa rabli kak grelnik, štorm je bil pa na generator. Je pa bol v šumi.
Več glav več ve. No, ni nujno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri servis za Renault (elektronika) v Ljubljani?Oddelek: Na cesti | 2933 (2419) | Arzen28 |
» | Vikend, nezazidljiva parcela, dovoljenja?Oddelek: Loža | 27691 (26189) | Magic1 |
» | Tehnični muzej Munchen - Kje spati?Oddelek: Loža | 17797 (14691) | DuleKrtola |
» | servis zvocnikovOddelek: Zvok in slika | 2246 (2133) | jebesnick |
» | Okvara zunanjih obes membran basovskih zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 2101 (1950) | glinik |