Forum » Kaj kupiti » Prenosnik Asus A6KM
Prenosnik Asus A6KM
seba001 ::
Zanima me kaj menite o temle prenosniku?
Ali obstaja boljši za isto ceno?
ASUS A6KM Ultra Turion 2.0GHz
procesor: Turion ML-37 (35W) 2.0Ghz
zaslon: 15,4'' WXGA, Color Shine
disk: 100GB
RAM: 1GB DDR
grafična kartica: VGA nVidia Go 7300 256MB TurboCache
optična enota: DVD +/- RW zapisovalnik Super Multi DoubleLayer
802.11 b/g WLAN
integrirana Web kamera 1.3m pixel
Ethernet 10/100TX
Modem 56K
Li-Ion baterija
čitalec kartic: SD/MMC/MS/MS PRO
Ali obstaja boljši za isto ceno?
ASUS A6KM Ultra Turion 2.0GHz
procesor: Turion ML-37 (35W) 2.0Ghz
zaslon: 15,4'' WXGA, Color Shine
disk: 100GB
RAM: 1GB DDR
grafična kartica: VGA nVidia Go 7300 256MB TurboCache
optična enota: DVD +/- RW zapisovalnik Super Multi DoubleLayer
802.11 b/g WLAN
integrirana Web kamera 1.3m pixel
Ethernet 10/100TX
Modem 56K
Li-Ion baterija
čitalec kartic: SD/MMC/MS/MS PRO
koyotee ::
Ja in koliko je cena??????
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
mtosev ::
200k sit
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Cingular ::
sem ga danes imel v rokah. za ta denar zmagovalec, vendar se baje malo preveč greje. kaj več povem v ponedeljek, ko ga stestiram.
seba001 ::
OK, hvala za vaša mnenja.
Cingular tebe bi pa prosil za tvoje mnenje, ko ga stestiraš.
lp
Cingular tebe bi pa prosil za tvoje mnenje, ko ga stestiraš.
lp
billy ::
Tile prenosniki imajo eno hibo...
in sicer konektor med "plato" in lcd ekranom. Asus pa je bil toliko fer, da je naredil posebno odprto za te namene, tako da si lahko vsak smrtnik samo to popravi, ko ga servis več ne jebe...vsaj nekaj ;)
tako, da če kdo kupuje prenosnik "za par let" rajši naj dvakrat premisli.
in sicer konektor med "plato" in lcd ekranom. Asus pa je bil toliko fer, da je naredil posebno odprto za te namene, tako da si lahko vsak smrtnik samo to popravi, ko ga servis več ne jebe...vsaj nekaj ;)
tako, da če kdo kupuje prenosnik "za par let" rajši naj dvakrat premisli.
Gwanaroth ::
billy, daj kaj več informacij o tem, prosim.
Namreč lastita si ga stric in prijateljica.. in če bo šlo kaj narobe, bom jaz taprvi, ki bom moral stvar popravit.
In ja, res se malo preveč grejejo.. malemu bratrancu po 20 minutah igranja GTA, enostavno zmrzne. Pomaga le hard reset.
Namreč lastita si ga stric in prijateljica.. in če bo šlo kaj narobe, bom jaz taprvi, ki bom moral stvar popravit.
In ja, res se malo preveč grejejo.. malemu bratrancu po 20 minutah igranja GTA, enostavno zmrzne. Pomaga le hard reset.
Lights often keep secret hypnosis..
billy ::
hmm...
odzadaj...tam kjer gre noter štrom, oz napajanje...je zraven ena "ploščica"...če tole ploščico snameš, prideš do konektorjev LCDja na plato.
ker je pa tukaj v neposredni bližini napajalni kabel, kar pomeni da se zadeva velikokrat "premika" se znajo kontakti razrahljati...
rešitev je enostavna, malce se fixira konektorje in zadeva dela...
odzadaj...tam kjer gre noter štrom, oz napajanje...je zraven ena "ploščica"...če tole ploščico snameš, prideš do konektorjev LCDja na plato.
ker je pa tukaj v neposredni bližini napajalni kabel, kar pomeni da se zadeva velikokrat "premika" se znajo kontakti razrahljati...
rešitev je enostavna, malce se fixira konektorje in zadeva dela...
Glicerin ::
Evo ravno tega imam namen kupit pa ste me zdaj malo zmedli.
Ste ga uspeli stestirat?
Čene me pa zanima če mate še kakega zanimivega za tako ceno.
Jst sm našel tegale
LP
Ste ga uspeli stestirat?
Čene me pa zanima če mate še kakega zanimivega za tako ceno.
Jst sm našel tegale
LP
MEDENA ::
Igral cca 1-2 uri , segreje se tam nekje do 75°-80°c...idle nekje 50°c. Solidna zadevca.....grafična je kar ok, ni nekam high je pa soildna za medium nastavitve.....
Živjo še en ponosen lastnik tega prenosnika. Zanima me katere programe uporabljate za prenosnika, razn driverjev in utility ki so zraven.
Rad bi nastavu sprednje multimedijske tipke ki delujejo samo za WMP, da delujejo za winamp. In tiste zraven gumba za vklop, za internet in mail delujeta, drugi dve ne, pa me zanima čee se da nastavit njihovo funkcijo.
LP
Rad bi nastavu sprednje multimedijske tipke ki delujejo samo za WMP, da delujejo za winamp. In tiste zraven gumba za vklop, za internet in mail delujeta, drugi dve ne, pa me zanima čee se da nastavit njihovo funkcijo.
LP
snajper_SLO ::
Tistem Audio DJ tipke kot praviš delujejo tudi v WinAmp-u samo kot prvotni predvajalnik mora bit nastavljen !
~Q6600 G0 + Mugen ~ ASUS P5KC ~ Crucial 2x1GB D9~
~XFX 8800GTX ~ Logitech G15 ~ MX518 ~ LG 22" Wide~
~Antec P182 EU ~ Logitech X-230 ~ X-Ray Thunder 8~
~XFX 8800GTX ~ Logitech G15 ~ MX518 ~ LG 22" Wide~
~Antec P182 EU ~ Logitech X-230 ~ X-Ray Thunder 8~
Ja no sej imam winamp za default predvajanik pa dela še vedno samo za wmp. Še neki m zanima če tud komu drugmu tipka za vklop izklop wlana ne deluje. Ob uklopu vidim da lučka zasveti, vendar kombinacija Fn+F2 ne vklopi oziroma vklopi wlana.
Joj sploh ne morem dobit. Se razumemo da ti govoriš o Asus WLAN Control center, ker drugega niti ne najdem. Vse sm preiskal, tudi help pa ne najdem .
MPodlesnik ::
Evo tud jaz sem postal malo z zamudo ponosni lastnik :) Ful špica. Nisem še mel časa sprobat kakega špila, pa me zanima kak kaj deluje pri vas? Npr. Kakšen COD2 NFSC FIFA... to bi pomojem moralo delat kr normalno.
Tist ko je en napisal da mu po 20min frizne pa je ziher nekaj narobe z procesorjem. tak da nesi nazaj. ( Vem sam da zna bit problem ) Ker sem jih v comtronu tudi sam sestavljal, in če ne klikne lepo pol se rado greje.
Tist ko je en napisal da mu po 20min frizne pa je ziher nekaj narobe z procesorjem. tak da nesi nazaj. ( Vem sam da zna bit problem ) Ker sem jih v comtronu tudi sam sestavljal, in če ne klikne lepo pol se rado greje.
Igre delujejo super, pri COD2 je finta da morš v nastavitvah nujno nastavit na DirectX7 ker čene ti bo stvar zagotovo štekala. Durgače pa lepo dela vse tekoče, malo morš pazit da nimaš procesorja na 800MHz ker potem je procesor prepočasn.
Zdaj opažam v everestu da mi piše trenutni takt 805mhz. kje spremenim na 2.0ghz? al to je tak :)
Mam še pa eno vprašanje. Če ma kdo visto če ma mogoče driverje za kamero oz. ali vam deluje al kak :)
Mam še pa eno vprašanje. Če ma kdo visto če ma mogoče driverje za kamero oz. ali vam deluje al kak :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MPodlesnik ()
No saj tisto je itaq pod batery options :) Ko maš balance, power save , pa high performance :)
Mene zanima če je kdo dobu kaj podpore za linux. Meni nikakor ne uspe nastavit wifi povezave v linux.
spitzer ::
Imam en problem, zato ponovno odpiram to staro temo...
lastnik tega asusa dobri 2 leti, danes pa so se začeli problemi z ekranom. normalno deluje kakih 10 minut po zagonu prenosnika, potem pa blackscreen, zaprem pokrov ekrana in ga ponovno odprem (ali pa spremenim resolucijo) pa spet normalno deluje kakih 5 minut in nato zopet blackout. in enak postopek lahko ponavljam v nedogled. ob tem sam računalnik deluje normalno, na priklopljenem zunanjem monitorju zadeva šiba brez problema.
Zanima me tista "finta" s konektorji z LCDja na plato. @billy, bi se dalo s tem mogoče kaj rešit?
P.S. ASUSA nikoli več! ravno po preteku 2letne garancije se zgodi to z ekranom, ob tem da se vseskozi od nakupa naprej pojavljajo problemi z pregrevanjem.
tnx
lastnik tega asusa dobri 2 leti, danes pa so se začeli problemi z ekranom. normalno deluje kakih 10 minut po zagonu prenosnika, potem pa blackscreen, zaprem pokrov ekrana in ga ponovno odprem (ali pa spremenim resolucijo) pa spet normalno deluje kakih 5 minut in nato zopet blackout. in enak postopek lahko ponavljam v nedogled. ob tem sam računalnik deluje normalno, na priklopljenem zunanjem monitorju zadeva šiba brez problema.
Zanima me tista "finta" s konektorji z LCDja na plato. @billy, bi se dalo s tem mogoče kaj rešit?
P.S. ASUSA nikoli več! ravno po preteku 2letne garancije se zgodi to z ekranom, ob tem da se vseskozi od nakupa naprej pojavljajo problemi z pregrevanjem.
tnx
Zgodovina sprememb…
- spremenil: spitzer ()
Hardstyle ::
Zato pa ma bigbang možnost podaljšanja garancije. Če pa nisi nesel na servis zaradi pregrevanja pa je tvoja krivda.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hardstyle ()
mtosev ::
Imam en problem, zato ponovno odpiram to staro temo...
tnx
welcome to the club. meni se je tud pregreval. priso do 95-96c in power off.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7037 (5938) | Pyr0Beast |
» | Prenosnik asus a7d (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5954 (4227) | cekr |
» | Prenosnik HPOddelek: Kaj kupiti | 3782 (2872) | CWIZO |
⊘ | Kateri notebook?Oddelek: Kaj kupiti | 2243 (1767) | Stepni Volk |
» | prenosnik do 280k (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6944 (5651) | gamaman22 |