Forum » Pomoč in nasveti » Kako se ršiti SIOL-ove privzete strani
Kako se ršiti SIOL-ove privzete strani
munix ::
Uporabljam Mozzilo Firefox ne morem se rešiti siolove strani kot privzete običajne poti ne pomagajo Ad ware pobriše kar pobriše stran je še vedno tu!!??
Help
lp
Help
lp
munix
Ice-Heki ::
Em, jah najbolj da pokličeš na Telekom / Siol in naj ti oni lepo svetujejo ... v nasprotnem primeru [čeprav tole je malo čudno] pa piši na zavod za varstvo potrošnikov, ker ti ISP onemogoča spremenitev privzete strani ...
Sc0ut ::
Mislim da to misli ono stran, ko se odpre, če uporabljaš siolov pppoe klient za povezavo na internet.
Ko sem uporabljal win98 sem uporabljal tudi ta program in se je vedno ona stran odprla.
Ko sem uporabljal win98 sem uporabljal tudi ta program in se je vedno ona stran odprla.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
bosmla ::
Tudi tam se da izklopit v PPPOE nastavitvah - mam na 2k samo nisem zraven da bi pogledal.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja računalnika - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1809 (1292) | DarwiN |
» | Mikrotik prekinjena pppoe povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 3173 (2297) | Bencc |
» | več problemov z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 3812 (3322) | Dead_Eye |
» | SPet ADSL?Oddelek: Omrežja in internet | 1495 (932) | neki123 |
» | Win XP SP1 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4843 (3595) | CaqKa |