Prijavi se z GoogleID

» »

[C#] povezave

[C#] povezave

DixieFlatline ::

C# Corner - veliko člankov
MSDN C# Developer Center
MSDN "jezikovna referenca" (al kakorkol se tej pomoči reče :P)
C# Station - članki, tutoriali
CodeProject ogromno primerov (člankov)
C# tutoriali
CodeGuru - veliko primerov (člankov) in tutorialov
Developer Fusion (angleška skupnost) - primeri, članki, tutoriali, forum
GridViewGuy - stran namenjena najbolj uporabljanem .NET gradniku :)
Got ReportViewer? - stran o izdelavi reportov v .NETu
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
  • razglasilo: OwcA ()

Kekec ::

CodePlex podobno kot sourceforge
http://www.pinvoke.net/ za pomoč pri klicanju win32 in drugih unmanaged apijev.
CodeGuru Code Guru
http://www.windowsforms.com/ Windows forms
http://www.asp.net/ ASP.NET

cupacup ::

SharpDevelop - IDE razvojno okolje(OpenSource)

sverde21 ::

Prednosti pred Visual Studio-m??
<?php echo `w`; ?>

Kekec ::

Prednost je da je zastojn!

sverde21 ::

Aja :) sej VS je tud ;)
<?php echo `w`; ?>

link_up ::

a ni visual studio IDE ? :D
In and Out

teus ::

Mene pa zanima, če se lahko proda aplikacijo narejeno z Visual C# express edition?

darkolord ::

Seveda
spamtrap@hokej.si
spamtrap@gettymobile.si

tedl25 ::

Pozdrav,

s te strani https://www.microsoft.com/express/downl... sem si med drugim dol potegnil Visual Web Developer 2008 in se piše s kodo visual basic.

Zanima me, če morda kdo ve če obstaja tudi različica web developerja s kodo C# ?

hvala
lp
tadej

Mavrik ::

Ko ustvarjaš nov projekt, označi da hočeš pisati v C#.
The truth is rarely pure and never simple.

henrich ::

A tale SharpDevelop prinese s seboj kakšen prevajalnik za C#? Če ne nej en da gor link za en spodoben prevajalnik...

Zrihtal vse...

Me pa zdej še neki zanima ali je C# kaj hitrejši oz. manj požrešen od Jave?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: henrich ()

DavidJ ::

V groben receno sta priblizno enako hitra. Razlike so v specifikah. Je pa Java "precej bolj zastonj" kot C#.

In ne, aplikacij narejenih v Express edicijah se ne sme prodajat. Preberite Eulo. Niti se ne smejo poganjat na platformah, ki niso od Microsofta.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

darkolord ::

Ni res. Express verzije so samo malo okrnjene glede na plačljive različice.

Can I use Express Editions for commercial use?

Yes, there are no licensing restrictions for applications built using Visual Studio Express Editions.
spamtrap@hokej.si
spamtrap@gettymobile.si

detroit ::

DavidJ mislim da si to zamenu z student alliance zadevo msdnaa al kva je že
Skero

FitnessBoy ::

Z vse študente je na volju tudi Dreamspark: https://www.dreamspark.com/default.aspx
Blog: http://msblogs.si/author/OliverZ.aspx

rustypac ::

Pozdravljeni!

Da ne ustvarjam nove teme, bom kar tukaj vprašal.
Bi mi mogoče kdo znal pomagati kako narediti aplikacijo tako da, ko je aplikacija odprta ne gre klikati nič drugega v windowsih razen gumba OK v moji aplikaciji... Se pravi, da bi uporabnik moral nujno pritisniti OK gumb, da bi lahko nadaljeval karkoli....

Primer:
Napravil sem startup aplikacijo, ki se zažene ob zagonu winsow. Ko je ta aplikacija odprta morejo biti nedostopna vsa mesta (naprimer start gumb, ikone na namizju...), dokler uporabnik ne pritisne gumba OK...

Niti ne vem kako bi se lotil iskanja v googlu, tako da bi mi bila v pomoč vsaka malenkost.
Hvala!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rustypac ()

Qcube ::

Prva ideja ki mi pade na pamet je, da bi nekako bral task list in gledal če je explorer zagnan in ga killal. Pol še kakšen način bi treba najti za disabelat tipkovnico ali vsaj določene tipke, da s ctrl-alt-del ne bi mogel priti v task managerja. Ne vem pa, če je to sploh mogoče naredit.

rustypac ::

Hvala za odgovor. Sem naredil sedaj tako, da se ob zagonu aplikacije zapre explorer proces, nato pa bi se ob kliku gumba spet zagnal. Vendar imam sedaj problem, da ko mi aplikacija zapre explorer se mi sam avtomatsko nazaj zažene, pa nevem zakaj. Če ga ročno zaprem v task managerju pa se ne zažene.

dope1337 ::

Upam da zastopiš (se mi ne da prevajat)

I created a thread, which continuously search for the open processes like explorer.exe, iexplore.exe, taskmgr.exe. If it finds any open process, it kills.

Še link do celotne teme: NEED HELP - How to disable all other things except current windows form

Upam, da ti bo ASAP ratal.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

dope1337 ::

P.S. (ne morm več urejat zgornje objave)

Za niti (thread) moreš vključit knjižnico (using System.Threading), ustvar pač objekt tipa Thread, pa maš pol neke metode, ki jih lahk vršiš nad njim. Nastav, da ti vsako milisekundo pogleda, če laufajo zgoraj omenjeni procesi, pa jih pozapri.

To sm dle čist iz frei glave izstrelil, tak da me ne za besedo držat. Za Threading si raj še na kakem uradnem forumu poglej kok pa kej.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

rustypac ::

Mi mogoče zna kdo razložit tale primer:
  List<Prvi_Izdelek> tabele_temp;
  List<Prvi_Izdelek> tabele

  tabele_temp = tabele;
  tabele_temp[i].vrednost = "nekaj";


zakaj mi tudi v listu tabele spremeni vrednost?
Rad bi spremembo samo v listu tabele_temp

detroit ::

bi reku da zaradi "kazalcev", lahko se motim. Anyhow naredi foreach(var x in tabele) { tabele_temp.add(x) } namest tabele_temp = tabele
p.s. napačna tema
Skero

abyssus ::

Isto kot sem jaz imel problem. Ko ustvariš List, ustvariš objekt le tega in ko prirediš seznam "tabele" seznamu "tabele_temp", prirediš pomnilniški prostor in ne vrednost in zaradi tega se potem spremeni vrednost obeh. Kot je reko detroit, zaradi kazalcev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: abyssus ()

rustypac ::

Pozdrav!
Potrebujem kakšen nasvet, kako bi napravil tabelo v WinForm. Recimo takšno kot listView vendar, da lahko klikneš v okvirček in kaj napišeš. Tako kot Excel recimo.

Ok, našel. DataGridView...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rustypac ()

cistnov ::

Zdravo,

ali je tole za začetek še vedno ok? Znam zgolj nekaj HTML, CSS in Bootstrap, sedaj pa bi šel rad v smeri Win Desktop App.

http://uranic.tsckr.si/VI%C5%A0JA%20%C5...

Hvala :)

cistnov ::



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[C++] Povezave

Oddelek: Programiranje
3652510 (3406) nazel
»

[C++] Programiranje LPT porta v WinXP - pomoc

Oddelek: Programiranje
51113 (990) sid_dabster
»

C# povezave

Oddelek: Programiranje
61484 (1317) delfy
»

ASP.net in Visual Studio 2003 .net

Oddelek: Programiranje
201599 (1220) alesrosina
»

ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
777321 (5965) Nerdor

Več podobnih tem