Forum » Kaj kupiti » Plačilo Money Order ?
Plačilo Money Order ?
MrStein ::
Iz ZDA sem nekaj naročil in izbral način plačila "Money Order" (mastercard je nekaj štekal, paypal pa nimam).
Po emailu sem dobil znesek in njihov naslov.
Kako to plačat ?
Sem probal z Western Union money transfer v Klik.nlb.si, ampak tam je na voljo le valuta EUR, račun pa je v USD.
Help !
MrStein
Po emailu sem dobil znesek in njihov naslov.
Kako to plačat ?
Sem probal z Western Union money transfer v Klik.nlb.si, ampak tam je na voljo le valuta EUR, račun pa je v USD.
Help !
MrStein
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
- spremenil: MrStein ()
BuDi79 ::
Kako lahko izbereš nekaj preden razčistiš če si sposoben po tej poti izvršiti plačilo ?
Money Order = Poštna denarna nakaznica
Money Order = Poštna denarna nakaznica
Mednarodni poštni plačilni promet
Madnarodni poštni plačilni promet poteka z mednarodnimi poštnimi nakaznicami. Sporazume o izmenjavi mednarodnih poštnih nakaznic imamo sklenjene z 19 državami, in sicer: Albanijo, Avstrijo, Belgijo, Brazilijo, Ciprom, Češko, Dansko, Francijo, Hrvaško, Italijo, Luxemburgom, Makedonijo, Nemčijo, Nizozemsko, Portugalsko, Španijo, Švedsko, Švico, ZR Jugoslavijo.
Matek ::
Erm, jaz sem pred leti iz Kanade od ene zenske kupil neke knjige, ona mi je tudi dala samo naslov in znesek. Sel sem na banko, se pogovoril z gospo na salterju, pa je slo skoz.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
antonija ::
Kje si pa Jugoslavijo se nasel?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kraj rojstva in pošta Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7670 (5593) | Cange |
» | bolha prevaraOddelek: Loža | 14085 (11505) | Blinder |
» | Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 18070 (11159) | techfreak :) |
» | Poštar kradeOddelek: Loža | 3565 (2641) | Furbo |
» | Nakup z kreditno kartico - uslugaOddelek: Loža | 2106 (1681) | coldman |