Forum » Operacijski sistemi » [Windows][XP] nerazdeljen prostor pri namestitvi
[Windows][XP] nerazdeljen prostor pri namestitvi
Heisenberg ::
Imam nov PC z diskom Seagate 320GB a ko zelim instalirat winXP mi najde samo 130gb disk ?!?!
Z partition magicom sem naredil tri particije po cca. 100gb a ko zelim ponovno namestiti xp se vedno najde samo unpaprtitioned spade 130gb !?
kaksna ideja kako to resiti ?!?!
(trenutno imam gor Visto in na vseh 3 particijah podatke - a isntalacija xpjev mi tega nic ne najde)
Z partition magicom sem naredil tri particije po cca. 100gb a ko zelim ponovno namestiti xp se vedno najde samo unpaprtitioned spade 130gb !?
kaksna ideja kako to resiti ?!?!
(trenutno imam gor Visto in na vseh 3 particijah podatke - a isntalacija xpjev mi tega nic ne najde)
- spremenilo: CCfly ()
Stratus ::
Zato ker imaš CD z SP1, sposodi si Win XP CD z sp2 pa ti bo našel cel disk..
Windows XP sp1 niso znali delati z diski večjimi od 132Gb popravek sp2 je to rešil. Torej imaš več možnosti. snami sp2 z netja in slipstream-aj na windows CD ali pa dobi nekje win XP cd z sp2
Windows XP sp1 niso znali delati z diski večjimi od 132Gb popravek sp2 je to rešil. Torej imaš več možnosti. snami sp2 z netja in slipstream-aj na windows CD ali pa dobi nekje win XP cd z sp2
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
A ma kdo žvečilni :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stratus ()
Heisenberg ::
hmm zakon! sem na goolglu nasel kako se to naredi in sem integriral!
Samo se porobat moram ce sedaj deluje!
HVALA TI!
Samo se porobat moram ce sedaj deluje!
HVALA TI!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win XP re-installOddelek: Operacijski sistemi | 2287 (1861) | Jakka |
» | težava z diskomOddelek: Strojna oprema | 1214 (1031) | nbicek |
» | Problem z zaznavanjem diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1068 (953) | robobobo |
» | Težave z novim Hitachi diskom!(Nezazna prave velokosti)Nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 993 (912) | UNIVERZUM |
» | Sveza instalacija XPjev,disk 200gb prepozna samo kot 130gb??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1738 (1431) | jernejc |