Forum » Pomoč in nasveti » LCD Flatron L2000C napaka
LCD Flatron L2000C napaka
waLkeR^! ::
Imam LCD Flatron L2000C. Vse dela lepo normalno. Ko pa zaženem photoshop, mi izpiše tole:
The monitor profile "LG L2000C" appears to be defective. Please rerun your monitor calibration.
Nato pa mi izpiše še hardware error, če pustim nekaj časa stvar pri miru:
Unable to continue beacuse of a hardware or system error. Sorry, but this error is unrecoverable.
Če izberem možnost Use Anyway, pa mi nepravilno prikaže belo barvo, in sicer malo bolj rjavkasto, kot je v resnici.
The monitor profile "LG L2000C" appears to be defective. Please rerun your monitor calibration.
Nato pa mi izpiše še hardware error, če pustim nekaj časa stvar pri miru:
Unable to continue beacuse of a hardware or system error. Sorry, but this error is unrecoverable.
Če izberem možnost Use Anyway, pa mi nepravilno prikaže belo barvo, in sicer malo bolj rjavkasto, kot je v resnici.
Don't annoy me. I can be really really strange.
- spremenilo: waLkeR^! ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Enega velikega (24") ali več manših (19") (monitorji)Oddelek: Kaj kupiti | 4082 (2807) | kuglvinkl |
» | Koliko bi še dobil za "NEC Multisync 20WGX2 Pro"?Oddelek: Kaj kupiti | 1184 (931) | opeter |
» | Nakup LCD monitorja za Igranje iger, lepo prosim za nasveteOddelek: Kaj kupiti | 2376 (1785) | DrSergioDJ |
» | Nakup 20" LCD monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 2668 (1326) | sword |
» | 20'' LCD monitor za približno 100kOddelek: Kaj kupiti | 2162 (1609) | Trdi |