Forum » Kaj kupiti » amis wireless ruter thomson 780i wl
amis wireless ruter thomson 780i wl
BlazG ::
zdravo!
sem iskal po forumu ampak nič našel.
Zanima me, če so wireless routerji, ki jih amis ponuja kaj vredni, al se bol splača kupit kakega drugega. Rad bi prišel čim ceneje skozi, ampak vseeno raje dam par tisočakov več in imam stabilno povezavo.
hvala,
Blaz
sem iskal po forumu ampak nič našel.
Zanima me, če so wireless routerji, ki jih amis ponuja kaj vredni, al se bol splača kupit kakega drugega. Rad bi prišel čim ceneje skozi, ampak vseeno raje dam par tisočakov več in imam stabilno povezavo.
hvala,
Blaz
lp, Blaz
Switch ::
Zdi se mi, da je to router, ki ne deluje tudi kakor switch, zato odpade brezžična omrežna soseščina. Na Amisu so mi povedali, da se na internet s njihovim modem-routerjem lahko priklopijo max. 4 osebe. Ko sem jaz sklenil naročniško razmerje pri Amisu sem vzel modem, nato pa še posebej kupil router.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi včasih dela, včasih neOddelek: Omrežja in internet | 6510 (1275) | alfa_fan |
» | Amis ADSL modem + router?Oddelek: Omrežja in internet | 9295 (5405) | Bakunin |
» | WiFi - prepoznavanje omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 4720 (3386) | barocco |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2191 (1845) | ...:TOMI:... |
» | Težava s komunikacijo z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2257 (2092) | peter77 |