» »

RTCW je tempirana bomba!

RTCW je tempirana bomba!

V-i-p ::

He, he, fantje in dekle(ta) sej se bo smešno slišal, ampak kaj takega še pa nisem doživel, špil je res kot tempirana bomba.:D Namreč, če igram špil brez kod dela kot urca (enkrat sem ga celo 4 ure igral nepretrgoma), ko pa se spravim igrat z kodami (še prej v bljižnico vnesem tisti -developer) igra zmrzne VEDNO v parih minutah, včasih prej, včasih malo kasneje ampak vedno!! Pol me pa v winse vrže. Brez kod pa že kot rečeno dela bp tud po večih urah in mi do sedaj v dveh tednih ni zmrznil niti enkrat, pod kodami pa VEDNO. Kaj ima zaščito proti kodam al kva, he, he. No, a mi kdo pojasni ta "pojav"? Dobi za pivce...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

[t502] ::

probaj kode z .cfg filetkom :D

Dami ::

Jst sn špilal od tiste misije, k si v gozdu in se morš mim onih hišic splazit, naprej s kodami in končal čist v redu. Nič ni štekalo. Aja, v bližnjico sn vpisal tist kar morš pol pa lepo v konzoli dalje.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Binji ::

Meni tud nej nc stekalo s kodami:\
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

HitriPepe ::

Ja kaki spilerji pa te ste to, da morate špile z kodami špilat?
www.STROJI.NET

Binji ::

Taki da mi je bil RTCW se na zacetku grd ko p**** od 75letne mamke sam sm tel videt kasen je konc:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

LojzePek ::

Ne vem zakaj bi uporabljal kode in neki goljufal, jest sem si naštimal nesmrtnost in pošteno prišel do konca.

HitriPepe ::

E vidiš Pek je povedal neki pametnega. On igra na nesmrtnosti in se ne sekira veliko, pa se kod mu ni treba skoz pisat!!!
www.STROJI.NET

V-i-p ::

He, he, sej tuki ne gre za nič drugega kot samo za "zanimiv pojav" da špil brez kod dela bp, z kodami pa zmrzne vedno. To se mi je pač zdelo zanimivo in dvomim da bom dobil kdaj odgovor na to. Prvič vidim kaj takega...:\
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

ahac ::

Ko sem bil majhen sem imel svojo web stran z kodami. Zdaj, ko sem velik g4m3r jih pa ne uporabljam več.

Glede sesuvanja igre: za beta testerje bi moral imet tud l4m3rje, ki rabjo kode, da lahko igrajo, a ne?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gta san andreas kode

Oddelek: Igre
3815725 (4162) Cold1
»

Mafia - amater

Oddelek: Igre
172682 (1761) T-h-o-r