Forum » Igre » RTCW je tempirana bomba!
RTCW je tempirana bomba!
V-i-p ::
He, he, fantje in dekle(ta) sej se bo smešno slišal, ampak kaj takega še pa nisem doživel, špil je res kot tempirana bomba. Namreč, če igram špil brez kod dela kot urca (enkrat sem ga celo 4 ure igral nepretrgoma), ko pa se spravim igrat z kodami (še prej v bljižnico vnesem tisti -developer) igra zmrzne VEDNO v parih minutah, včasih prej, včasih malo kasneje ampak vedno!! Pol me pa v winse vrže. Brez kod pa že kot rečeno dela bp tud po večih urah in mi do sedaj v dveh tednih ni zmrznil niti enkrat, pod kodami pa VEDNO. Kaj ima zaščito proti kodam al kva, he, he. No, a mi kdo pojasni ta "pojav"? Dobi za pivce...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Dami ::
Jst sn špilal od tiste misije, k si v gozdu in se morš mim onih hišic splazit, naprej s kodami in končal čist v redu. Nič ni štekalo. Aja, v bližnjico sn vpisal tist kar morš pol pa lepo v konzoli dalje.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Binji ::
Taki da mi je bil RTCW se na zacetku grd ko p**** od 75letne mamke sam sm tel videt kasen je konc
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
LojzePek ::
Ne vem zakaj bi uporabljal kode in neki goljufal, jest sem si naštimal nesmrtnost in pošteno prišel do konca.
HitriPepe ::
E vidiš Pek je povedal neki pametnega. On igra na nesmrtnosti in se ne sekira veliko, pa se kod mu ni treba skoz pisat!!!
www.STROJI.NET
V-i-p ::
He, he, sej tuki ne gre za nič drugega kot samo za "zanimiv pojav" da špil brez kod dela bp, z kodami pa zmrzne vedno. To se mi je pač zdelo zanimivo in dvomim da bom dobil kdaj odgovor na to. Prvič vidim kaj takega...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
ahac ::
Ko sem bil majhen sem imel svojo web stran z kodami. Zdaj, ko sem velik g4m3r jih pa ne uporabljam več.
Glede sesuvanja igre: za beta testerje bi moral imet tud l4m3rje, ki rabjo kode, da lahko igrajo, a ne?
Glede sesuvanja igre: za beta testerje bi moral imet tud l4m3rje, ki rabjo kode, da lahko igrajo, a ne?
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gta san andreas kodeOddelek: Igre | 15725 (4162) | Cold1 |
» | Mafia - amaterOddelek: Igre | 2682 (1761) | T-h-o-r |
⊘ | Warcraft 3 HackOddelek: Igre | 1317 (1164) | Matek |
» | project IGIOddelek: Igre | 1376 (1208) | SN |
» | PROJECT IGI...Oddelek: Igre | 2160 (1807) | Gandolf |