Forum » Igre » project IGI
project IGI
lucca brassi ::
Ojla !
Imam problem in sicer nujen .Moral bi se učit in pisat seminar pa moram nujno prej končat špil do konca.>:D
problem nastane ker ne znam uporabljati
konzole in uporabljati cheat-ov vem da moram v main menu vpisat nada (kako jo naj aktiviram) in potem še kodo recimo
allgood ali nekaj podobnega
sicer sem prišel do predkonca:D jasno brez pomagal a je možno shranjevati v določeni stopnji igro , thanks
Imam problem in sicer nujen .Moral bi se učit in pisat seminar pa moram nujno prej končat špil do konca.>:D
problem nastane ker ne znam uporabljati
konzole in uporabljati cheat-ov vem da moram v main menu vpisat nada (kako jo naj aktiviram) in potem še kodo recimo
allgood ali nekaj podobnega
sicer sem prišel do predkonca:D jasno brez pomagal a je možno shranjevati v določeni stopnji igro , thanks
V-i-p ::
Daj se potrudi malo, pa končaj igro brez kod. Ko jih boš enkrat začel uporabljat, boš pokvaril igro. Brezveze je igrat s kodami. Je pa kar zahtevna, tako da, adijo seminar!:D
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
HEKO ::
Blah...ni tak teska ko se zdi...so pa tut haklci vmesh..(npr. 7. misija..pa ko Priboji poleg tebe laufa...). Igraj pa ne obupaj pa bo...ponoci si skuhaj 2l kave pa bo >:D Na netu pa poisci kak vodic in bo vse na easy..kr mas poti prav narisane..pa vse oznaceno na kartah...kode ne delajo (baje)
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HEKO ()
V-i-p ::
Kode ne delajo (baje), dela pa IGI trainer ki deluje tako, da greš v igija, spet v winse, zalaufaš ta trainer, vključiš neomejeno strelivo in zdravje, greš v igro in jo končaš v eni uri. To je to...>:D
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
SN ::
Priporočam ti,da špilaš brez kod.Jaz sem bil isti(KODE).Kode ne primejo v igri.Špili jo brez kod ne bo ti žal je dobra igra.
Misij je mislim da 14. :)
Misij je mislim da 14. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gta san andreas kodeOddelek: Igre | 15742 (4179) | Cold1 |
» | Mafia - amaterOddelek: Igre | 2688 (1767) | T-h-o-r |
» | Obrnil Desperadose :-)Oddelek: Igre | 2291 (1324) | Vikking |
» | SOF2 in GTA3 cheatsOddelek: Igre | 3764 (3079) | Dj-Prah |
» | PROJECT IGI...Oddelek: Igre | 2198 (1845) | Gandolf |