» »

Urar in servis ure

Urar in servis ure

Mr_Globus ::

Za 18 let (kje je že to :P ) sem dobil lepo "fansy" breil uro, ki pa sem jo čuval malo nič, podrajsal in ker se podrajsane ure ne nosi :P je pač šla v predal. Letos sem jo začel s5 nosit, zato sem se pred novim letom odločil menjat stekelce (ki je blo zmerno podrajsano) z novim. Ker Breil nima uradnega servisa na Slo sem nesu v Slowatch... Ker je ura stara že skoraj 3 leta sem naročil še menjavo baterije.

Včeraj so me končno poklicali (po skoraj 3 tednih... :\ ) in tle so se stavri zataknile. Stekelce je menjano je pa serivser ugotovu, da se je nova baterija porabila v 14 dnevih medtem ko je čakala na prevzem (ja prej me pa niso mogli poklicat ane?). Mehanizem naj bi imel preveliko porabo in je pokvarjen, za kar naj bi bil odgovoren udarec!!!, ki je očiten na ohišju. Udarec je star skoraj 3 leta in bi se po moji logiki morala stara baterija spraznit DOSTI prej... Tako, da je pomoje on kaj zaj*** in me hoče zdej nategnit. Mam sploh kakšno opcijo, razen te da kot "priden Slovenec" naročim nov mehanizem?

Mr_Globus ::

Ok naj povem kako se je zaključlo

Sem šol osebno na servis, kjer sem vztrajal, da je ura prej delala brezhibno, a brez uspeha. Potem sem pač reku, da naj da novo baterijo not, da sam vidim če mehanizem res ne dela - mojster je izginil v "laboratorij" in čez 10 min pride ven in veselo reče, da je najdu napako - med menjanjem stekla so očitno zvili en kazalec, ki je drsal ob podlago in zvečal porabo uri. kazalec je menjal in za opravičilo mi ni kasiral nove baterije. Pa še stekelce me je prišlo samo 12EMU, ker se je očitno računalniku zbrbljalo :D s prehodom na evro.

Vglavnem če ne bi zamudu kolokvija bi bil danes super dan :P


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup moške zapestne ure do 500 EUR (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11539417 (20480) TheBlueOne
»

Samsung Galaxy s5 - nenormalno dobro tajanje baterije!

Oddelek: Mobilne tehnologije
264156 (3280) bajsibajsi
»

katera diver ročna ura? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15937941 (33993) GrimReaper
»

Nova anketa: še nosite zapestno uro? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
6010078 (8769) macgajver

Več podobnih tem