» »

Nova anketa: še nosite zapestno uro?

1
2
»

edge540 ::

Nič ne nadomesti mojega Citizenovega Eco-driva. Mobitelu lahko crkne baterija, ura pa dela dokler je svetloba. Če je napolnjena (3 ure sonca), dela tudi pol leta v temi.

#000000 ::

Ne nosim ure, v bistvu jo nosim samo če se pregvantam v obleko in je bolj okras kot kej drugega, Patek Plilippe kopija seveda. LP

Trdi ::

Nič ne nadomesti mojega Citizenovega Eco-driva. Mobitelu lahko crkne baterija, ura pa dela dokler je svetloba. Če je napolnjena (3 ure sonca), dela tudi pol leta v temi.

Raptor, tudi jaz imam Ecodrive, zdržala naj bi 5 let v temi. Moram enkrat sprobat. >:D
Uro nosim, ker se mi zdi edini normalen nakit za moškega, ne prenesem prstanov ali verižice. Se pa po mojem splača dati zato za dobro elegantno uro teh 150-200 000 SIT, ko jo kupuješ.
Kar se tiče praktičnosti in nekoga, ki je rekel, da se mu zdi SMEŠNO, ko vidi nekoga z ročno uro - meni se zdi enako smešno videti nekoga, ki iz žepa vleče telefon, da bi pogledal uro. Šele ko imaš enkrat uro, vidiš, kako zelo praktična je njena uporaba in kako zelo nepraktično je kakršno koli drugačno seznanjanje s časom.
Trdota d.o.o.

KoKi ::

sicer vam nebi rad zbijal potence, ampak, kam mislite, da shrani to absurbirano svetlobo? odgovor: na baterijo. ce imate sreco, vam bo drzala do konca zivljenja (ali vsaj dokler vam kaj drugega nene prej odpove), ce pa imate nesreco, pa bo vam odpovedala predno bi vam navadna.
# hackable

specterss ::

Casio! Sicer je merjenje časa le ena od funkcij,
če pa migam, pa pomagata še Suunto Vector ali Sigma 1600.

Ura na mobiju ni dovolj praktična. Priznam pa, da Casio Databank že dolgo leži v predalu.

MajorM ::

Živjo

Ravno se zadnje čase odločam, da bi zamenjal svojo staro CASIO Ironman ura za kaj novega.

Pa sem pogledal malo po urarnah pa sem žalostno spoznal, da so kake elegantne ure drage ko sam hudič, digitalne pa OGROMNE.

Sploh je težko najti elegantno DIGITALNO uro. Še najbolj mi je bila všeč ena ura mislim da neke japonske firme Q&Q. A kdo to pozna?

Tale model mislim, da je, čeprav je na nobeni uradni strani ne najdem :
Link

Vsaj nek kompromis med analogno in digitalno.

MOgoče ma kdo kak nasvet?

lp
Mitja

JanezekNovak ::

Ziga Dolhar ta pravi Geeki z velikim G nosijo Breitlinge, Rolexe in Omege.

Še bolj uspešni GEEKI pa nosijjo Audemars Piguet ali pa Jacob and Co. ipd. 8-)
http://www.euroairsoft.com/

edge540 ::

>>sicer vam nebi rad zbijal potence, ampak, kam mislite, da shrani to absurbirano svetlobo? odgovor: na baterijo. ce imate sreco, vam bo drzala do konca zivljenja (ali vsaj dokler vam kaj drugega nene prej odpove), ce pa imate nesreco, pa bo vam odpovedala predno bi vam navadna.

Če bo sreča bo držala do konca življenja ja. Tebi pa bo v mobitelu garantirano crknila (ali močno izgubila kapaciteto) v treh letih;)

Poleg tega pa je ročna ura nekako bolj priročna, če hočem pogledati koliko je ura, kot pa da iz žepa jemljem mojo 150 gramsko opeko od telefona. Moje mnenje pač.

>>Raptor, tudi jaz imam Ecodrive, zdržala naj bi 5 let v temi. Moram enkrat sprobat.

5 let? Pošteno:)) Jaz sem še zdaj preveril pa naj bi moja držala 1 leto, ne samo pol.

KoKi ::

v bistvu mi je baterija na uri prej duso spustila. prvic je zdrzala sicer 2 leti drugic pa samo par mesecev in je zdaj ze kaksem mesec v kotu. drugace pa sem do sedaj mel kaksnih5-6 mobitelov, pa je samo prva (regla) zdrzala dovol dolgo, da je baterija zgubila kapaciteto. pri vseh ostalih je kaj drugega prej slo.
# hackable

Trdi ::

Citizen ima nekje zapisano, kako hitro se manjša kapaciteta akumulatorja (v obliki x procentov na časovno enoto). Sem preračunal in dejansko mi do konca življenja mora zdržati, ja.
Trdota d.o.o.

macgajver ::

Jest če nimam ure na rok mi nekej manka dol jo dam samo če se tuširam ali kopam ker ne zaupam tem waserdihtom sm že dost ornk ur uniču na tak način.
tenstan krompir je pa zakon
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Anketa za vse, ki ste že kdaj kupili rabljen avto ...

Oddelek: Na cesti
202092 (812) perogasilec
»

Anketa Piratstvo in avtorske pravice

Oddelek: Loža
71431 (1196) Pyr0Beast
»

Seminarska naloga:"Strah pred smrtjo!"

Oddelek: Loža
202980 (2329) Pyr0Beast
»

Nova anketa!

Oddelek: Novice / Ankete
312109 (2109) Jeebs
»

Koliko diskovja imate v računalniku?

Oddelek: Novice / Ankete
141574 (1574) CaqKa

Več podobnih tem