» »

Ob downloadu rač šeka k pr norcih

Ob downloadu rač šeka k pr norcih

madog ::

Pozdravljeni imam en čuden problem računalnik mi takoj ko se kaj downloada ali uploada začne delati izjemno počasi, šteka in proc gre do 100%, tako da takrat ko DL dela ne morem delati popolnoma nič. isto se dogaja pri prenosu datotek v lokalni mreži preko routetja. nekajkrat mi je ratalo da sem počistil register z system mechanicom ampak nič več.

Za vse odgovore sem hvaležen
LP

danielka84 ::

si probal z drugo mrezno kartico?

ne nism mam samo serijsko oz tisto ki je na plati integrerana a mislte da je kej z mrežno se je obesla al kaj

Buldožer ::

Poglej mal kater proces ti tolk procesorja pobere, men ga je naprimer antivirus, ampak le ko sem uporabljal torrent protokol. Ko izločiš kater proces, pa lahko uninštaliraš aplikacijo in je rešeno, npr zamenjaš en program z drugim iste vrste.
Več glav več ve. No, ni nujno!

jan01 ::

task manager, pa povej kateri proces ti nabija! Da ni slučajno antivirus, ki ravno dela full/deep scan..

OK ful čudna zadeva ko je antivirus vklopljen dela vse normalno ( kaspersky 6.0) če pa ga izklopm je pa hudič tko k prej . Nisem pogledu a ga mam sploh vklopljenega ga nism meu k mašina laufa non stop. ok bom probu met antivirus skos vklopljen pa bomo vidl.

Klemzz ::

lahko ti tudi disk overloada :\

Ma ne vem zakaj se to sploh dogaja v compu mam 3 diske 1x160 2x320 GB tamau na SATA velika dva na SATA2 s tem da je en od večjih vezan preko PCI SATA 2 kartice disk checker mi kaže max 45% obremenitev diskov tko da mislm da to nebi znal bit po moje problem

Vsak odgovor je dobr če ga znamo prov napisat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov računalnik, slabo delovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
529514 (8367) m0LN4r
»

100% uporaba CPE

Oddelek: Omrežja in internet
102327 (2139) Siddh
»

"štekanje" prenosnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
293243 (2835) ciklon
»

Počasnejše delovanje računalnika