» »

mizica za uporabo laptopa na kavču

mizica za uporabo laptopa na kavču

prehlajeni ::

:D

...enkrat so po tv prodajal ene mizice z nogami v obliki oglate črke C na katero lahko položiš npr leptop in potem si jo lahko potegneš k sebi, saj noge zdrknejo pod kavč. koliko se spomnem je bila zadeva po višini in naklonu nastavljiva in un tipson na tv je kor odložu balon vode češ kolk zdrži... ...kje se to kup (ne prek tv).

hvala !

Elemen_T ::

krep.

ti povem da ja veliko boljša izbira preprosta zlakirana 2x A3 lesena dilca!

milica ::

A si kaj takega mislil?

...ok, in kaj ti narediš s dvema A3 dilcama in leptopom ...men se gre za to da mi ga ni treba na kolenih huncat in tačpeda nadlegvat.

sm najdu drgač: www.table-mate.com =25€

...so še kake alternative?

hvala in lp

Zgodovina sprememb…

aha to si mislil!

skip it then!

jest za resno delo uporabljam kar svojo pisalno mizo, sicer pa si pomagam z dilco, ki prav tako odlično služi tudi za tipkalska opravila z uporabo miške :)

...ok, ni zamenjave za pisalno mizo sam se mi ne da skoz tam sedet, zato sem tud zdej brezžičn rutr nabavu pa bi še kaj takega oz. bom to če ne pride kaka boljša alternativa mem.

lp

Zgodovina sprememb…

BigWhale ::

Hm, kaj pa je s koleni narobe?

BigWhale, kar se mene tiče edino to, da se moj prenosnik hladi iz spodnjega predela proti stranici in je zelo fain, če je pod leptopom malo lufta.

kdo ve če/kje ima topšop "walk in" štacuno?

Zgodovina sprememb…

mmmato ::

Se da pri nas dobit kej tazga? Ali pa kar navadno mizco (podstavek) za zajtrk u pojstli, American style :) ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pisalna stoječa miza (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5116316 (5592) black ice
»

Nosilec za 2 monitorja

Oddelek: Kaj kupiti
81112 (870) patriot10
»