» »

Varnostni certifikat

Varnostni certifikat

kovk ::

No sesu se mi je windows xp,mama pa nima backup kopije varnostnega certifikata za Klik ;(( .
No sedaj sem na drugo particijo naloyu winse sam nevem kako naj zdej ta certifikat najdem in ga shranim na neko tretjo particijo.
Hitra pomoc zazeljena :D

Gapi ::

Varnostne kopije pa ni tako kot so ti naročili da jo nardiš. Verjetno nekje zakodirano v systemu tako da teško bo. Maš opcijo da prekličeš certifikat in zaprosiš za novega. To ti je lahko šola za drugič ta take stvari shranjuj na varno mesto. Raje daj na dva različna medija neki tako važnega.

Mamo pa tud lahko poučiš o delovanju računalnika in da ni tako rožnato. Vedno se lahko kej pokvari,tako da lahko začne delat varnostne kopije svojega dela.

TO NI BIL POST NAMENJEN SAMO TEBI. Tudi drugi radi jokajo kako naj dobijo VAŽNE podatke iz trdega diska. Če so jim bli tako važni zakaj pa niso delal varnostnih kopij. Cena CD-ja ni več tako visoka, pekač ali vsaj disketno enoto ima pa tud vsak.

Od certifikata se lahko posloviš razn če daš disk strokovnjakom da rešijo podatke dol.

amigo_no1 ::

Ko certifikat dobiš in ga uvoziš označi možnost da je certifikat Exportable ter ga nato izvozi v datoteko in spravi na varno mesto.

Tega certifikata ki si ga imel zdaj ne boš več videl.

kovk ::

Hvala vsem za nasvete,kljub crnim napovedim mi je uspelo,in sicer je resitev cisto preprosta,samo firefoxov profil sem si shranil na prenosni disk in ga kasneje prekopiral na sformatiran disk in vse deluje b.p. :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hranjenje certifikata?

Oddelek: Informacijska varnost
142927 (2212) CyberPunk
»

Kje na disku je shranjen certifikat za banko

Oddelek: Pomoč in nasveti
4520825 (18861) technolog
»