Forum » Kaj kupiti » nekaj usb dodatkov za prenosnik...
nekaj usb dodatkov za prenosnik...
ReBi ::
Preko usb-ja bi rad na prenosnik priklopil več stvari preko usb huba na en priključek. torej, kje kupiti, kaj se splača?
potrebujem:
-zvočno kartico (za mp3je)
-wlan povezavo (ključek ali kaj boljšega, cenejšega? kakšen domet sploh imajo ključki? je bolje PCMCIA?)
na to pa še prenosni disk, ki ga že imam.
namen: z enim kablom priklopit vse, da ne zgleda prenosnik kot da bi imel lase...
in še to: kako je z menjavo PCMCIA kartic? se stvar hitro obrabi, če daješ različne kartice noter in ven?
potrebujem:
-zvočno kartico (za mp3je)
-wlan povezavo (ključek ali kaj boljšega, cenejšega? kakšen domet sploh imajo ključki? je bolje PCMCIA?)
na to pa še prenosni disk, ki ga že imam.
namen: z enim kablom priklopit vse, da ne zgleda prenosnik kot da bi imel lase...
in še to: kako je z menjavo PCMCIA kartic? se stvar hitro obrabi, če daješ različne kartice noter in ven?
M@73Y ::
Lep pozdrav. Vse računalniške komponente se da kupiti v računalniški trgovini. ali na internetu mimovrste.com, enaa.com...
-Trdi disk išči s priklopom na firewire
usb wlan prikluček je čist dober
glede zvočne sem jaz bolj za externo usb verzijo ali manjšo pcmcia zvočno kartico. odvisno od budgeta pa kakovosti ki jo želiš.
usb hub ti lahko pri 'preveliki' obremenitvi preklopi na 1.1 način.
Drugače pa glede povezljivosti najprej glej komponente ki se priklopijo na firewire nato na usb nato pa na pcmcia.
Lp. matej
-Trdi disk išči s priklopom na firewire
usb wlan prikluček je čist dober
glede zvočne sem jaz bolj za externo usb verzijo ali manjšo pcmcia zvočno kartico. odvisno od budgeta pa kakovosti ki jo želiš.
usb hub ti lahko pri 'preveliki' obremenitvi preklopi na 1.1 način.
Drugače pa glede povezljivosti najprej glej komponente ki se priklopijo na firewire nato na usb nato pa na pcmcia.
Lp. matej
..jump into psytrance tunnel..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne zazna prenosnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3920 (2942) | Karen |
» | Nadgradnja laptopa (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7451 (4983) | technolog |
» | Katero zvocno kartico?Oddelek: Kaj kupiti | 1288 (1161) | Eagle |
» | DV na PC prek S-videoOddelek: Zvok in slika | 1297 (1143) | pajac |
» | Prenosnika GERICOM vs. COMPAQOddelek: Kaj kupiti | 1724 (1615) | BigHugo |