Forum » Programska oprema » [MS Office] namestitev MS Proofing Tools 2003 v Office 2007
[MS Office] namestitev MS Proofing Tools 2003 v Office 2007
Freaky99 ::
Pozdravljeni!
Nekje na forumu sem zasledil, da se da uporabitiMs proofing tools za Office 2003 uporabiti tudi pri Office 2007. Sedaj tega žal ne najdem več. Zanima me, kako se to naredi?
hvala za pomoč.
Lp,
Freaky
Nekje na forumu sem zasledil, da se da uporabitiMs proofing tools za Office 2003 uporabiti tudi pri Office 2007. Sedaj tega žal ne najdem več. Zanima me, kako se to naredi?
hvala za pomoč.
Lp,
Freaky
- spremenilo: CCfly ()
kixs ::
Dejansko potrebujes samo nekaj datotek. Par DLL-jev in sam slovar. Ce imas 2003 verzijo, poglej na CD-ju pod Proof in v imenu isci SL. To samo skopiras na c:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Proof
Mislim, da skupaj z direktorijem. Na pamet pa tezko bolj natancno napisem.
LP
Mislim, da skupaj z direktorijem. Na pamet pa tezko bolj natancno napisem.
LP
Pozdravljeni!
Takole je! Jaz sem prej uporabljal office 2003 in ker nisem mel črkovalnika sem naištaliral še proofing tools za office 2003. Ta program že sam zmečle ustrezne datoteke v mapo Program Files\common Filese\...
Včeraj sem nato inštaliral še office 2007. Najprej sem izbral opcijo upgrade, pa se je nekaj zataknilo. Nato sem Restartal comp in še enkrat inštaliral office 2007 in je na srečo uspelo. Črkovalnik pa je že deloval sam po sebi.
Vprašanje je, če so ti ti offici všeč??!! Ne vem. Malo se jih je treba navadit. PA mogoče so že kar preveč nakičeni. Majo je lep vmesnik za delat enačbe (podoben MAthtypu), vprašanje pa je, če je tudi tko uporaben kot MAthTypov. Bo čas pokazal.
Jst mam zaenkrat naištalirane še obojne office 2003 in 2007. Oboji dleajo kar vredu. Pojavi se problem, če uporabljaš enkrat ene, enkrat druge, ker se mora ob vsaki taki zamenjavi office na novo konfigurirat.
Lp
Freaky
Takole je! Jaz sem prej uporabljal office 2003 in ker nisem mel črkovalnika sem naištaliral še proofing tools za office 2003. Ta program že sam zmečle ustrezne datoteke v mapo Program Files\common Filese\...
Včeraj sem nato inštaliral še office 2007. Najprej sem izbral opcijo upgrade, pa se je nekaj zataknilo. Nato sem Restartal comp in še enkrat inštaliral office 2007 in je na srečo uspelo. Črkovalnik pa je že deloval sam po sebi.
Vprašanje je, če so ti ti offici všeč??!! Ne vem. Malo se jih je treba navadit. PA mogoče so že kar preveč nakičeni. Majo je lep vmesnik za delat enačbe (podoben MAthtypu), vprašanje pa je, če je tudi tko uporaben kot MAthTypov. Bo čas pokazal.
Jst mam zaenkrat naištalirane še obojne office 2003 in 2007. Oboji dleajo kar vredu. Pojavi se problem, če uporabljaš enkrat ene, enkrat druge, ker se mora ob vsaki taki zamenjavi office na novo konfigurirat.
Lp
Freaky
GaS ::
Evo, tudi tole mene muci; namrec te datoteke sem skopiral, vendar mislim da mora bit se kaksna fora v registru, da sploh ve katere DLLje nalozi..
MSHY_SL.LEX
MSHYSL32.DLL
MSPSL32.DLL
MSSP_SL.LEX
MSTH_SL.LEX
MSTHSL32.DLL
Te sem skopiral iz PCja ki ima slovenski Office2k3, sam imam pa 2k7. Pa ne radi mujo..
MSHY_SL.LEX
MSHYSL32.DLL
MSPSL32.DLL
MSSP_SL.LEX
MSTH_SL.LEX
MSTHSL32.DLL
Te sem skopiral iz PCja ki ima slovenski Office2k3, sam imam pa 2k7. Pa ne radi mujo..
Pozdrav!
Meni zadeva super dela. Res pa je, da sem NAINŠTALIRAL microsoft Proofing Tools za office 2k3. In to po moje ni čisto enako kot če samo omenjene file prekopiraš. Potem sem šele nainštaliral Office 2007.
Žal se navseskupaj nespoznam tako dobro, da bi ti lahko kaj več svetoval. Meni se je taka receptura obnesla.
Lp
Freaky
Meni zadeva super dela. Res pa je, da sem NAINŠTALIRAL microsoft Proofing Tools za office 2k3. In to po moje ni čisto enako kot če samo omenjene file prekopiraš. Potem sem šele nainštaliral Office 2007.
Žal se navseskupaj nespoznam tako dobro, da bi ti lahko kaj več svetoval. Meni se je taka receptura obnesla.
Lp
Freaky
GaS ::
To vem da dela, ker sem najprej imel 2k3 in nato upgrejdal na 2k7. Sedaj mam pa vse na novo, in samo tole ne dela..Zato sprasujem, kako je s tem. Skoda ker nima nobene opcije kao dodati .lex file..Tako kot lahko recimo slovar .dic dodas.
Mobidick ::
Jaz sem uspešno namestil slovenski črkovalnik, tako da sem na že nameščen Office 2007 zraven namestil samo orodja za preverjanje iz Office 2003 SLO CDja. Nato sem sicer imel majhno težavico z outlookom 2007, kjer mi je vedno na začetku, ko te postavi na Outlook:today, javilo Runtime napako. Tukaj sem lepo ponovno zagnal Office 2007 - setup in dal možnost Repair, da je odpravilo tisto nadležno napako. Zadeva deluje perfektno.
The future is digital!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mobidick ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2007 ali 2003 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7702 (5147) | nikec88 |
» | Spelling checker v Word-uOddelek: Programska oprema | 6484 (5940) | zvau |
» | language paket iz Office XP v 2003Oddelek: Programska oprema | 2269 (2029) | Roadracer |
» | Preverjanje črkovanja za slovenščino (office)...Oddelek: Programska oprema | 1924 (1873) | Tito |
» | Office XP in proofing toolOddelek: Programska oprema | 2116 (1986) | andrej |