Forum » Programska oprema » Preverjanje črkovanja za slovenščino (office)...
Preverjanje črkovanja za slovenščino (office)...
Dr X ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo ve kje lahko downlovdam dodatek za preverjanje črkovanja za slovenščino za office 2003.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Zanima me, če kdo ve kje lahko downlovdam dodatek za preverjanje črkovanja za slovenščino za office 2003.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Mercier ::
Mogoče lahko, ampak to je plačljiva zadeva. Okoli 20k SIT pride. Proofing Tools for Office 2003
dragana ::
poskusi skopirat taprave dll-je iz kakega drugega računalnika. pri starejših verzijah ofisov je delalo.
Tito ::
Tako je... Kupiti jih bo treba. Jst sem jih ;). Ker Sslovenske pisarne ne prenesem (ne vem zakaj, ampak nič se ne znajdem...). Kolk pa kej stane sploh to, sem že pozabu ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2003-angleški-podčrtovanje besedOddelek: Programska oprema | 1636 (1512) | dunda |
» | [MS Office] namestitev MS Proofing Tools 2003 v Office 2007Oddelek: Programska oprema | 5338 (4832) | bluefish |
⊘ | Office 2003 nujno rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1363 (1335) | Microsoft |
» | [Office (Word) 2003] podcrtovanje slovničnih napakOddelek: Programska oprema | 2515 (2427) | cryptozaver |
» | language paket iz Office XP v 2003Oddelek: Programska oprema | 2267 (2027) | Roadracer |