Forum » Programiranje » [Java] Column Header
[Java] Column Header
DJmanta ::
Zdravo
Mene pa zanima kako se pri jScrollpane in pri jTable naštimajo column headerji. delam v netbeansih in mi nikakor ni uspelo dodati column headerja.
Mene pa zanima kako se pri jScrollpane in pri jTable naštimajo column headerji. delam v netbeansih in mi nikakor ni uspelo dodati column headerja.
jScrollPane2.setViewport(null); jTable1.setModel(new AbstractTableModel() { public int getColumnCount() { return 3;} public int getRowCount() { return viator.size();} public Object getValueAt(int row, int col) { StolpecTabele s= (StolpecTabele) viator.get(row); switch (col) { case 0: return s.imeStolpca; case 1: return s.tipStolpca; case 2: return ""+s.nullable; }; return new Integer(row*col); } }); jTable1.setTableHeader(null); jScrollPane2.setViewportView(jTable1);
- spremenilo: CCfly ()
sverde21 ::
Dej drugič prosim kodo v [st.koda java]tukaj_pride_tvoja_koda[/st.koda java] ker so potem vidni tudi zamiki,... in ti lažje pomaga tisti, ki zna, ker je koda bolj berljiva.
<?php echo `w`; ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Java skeniranje map in podmapOddelek: Programiranje | 1147 (1036) | nightrage |
» | [Java] Urejanje baze z JTableOddelek: Programiranje | 1011 (795) | vonNeumann |
» | Vodni udar (java)Oddelek: Programiranje | 1389 (1087) | Nuke_H2 |
» | [JAVA] branje iz datotekeOddelek: Programiranje | 2404 (2039) | Bela01 |
» | Java - Se da "refrešat" tabelo?Oddelek: Programiranje | 970 (841) | Kovalchuk |